При огромен журналистически интерес започна срещата между премиера на България

...
При огромен журналистически интерес започна срещата между премиера на България
Коментари Харесай

Започна срещата между Бойко Борисов и сините фенове

При голям журналистически интерес стартира срещата сред премиера на България Бойко Борисов, спортния министър Красен Кралев и петима представители на " синята " общественост. Четири организации на последователите имат свои членове, които вземат участие в полемиката за бъдещето на Левски. Те влязоха в постройката на Министерския съвет малко преди 10:00 часа.

Поводът за този диалог е терзанието измежду " сините " почитатели, което се породи в последните дни след изказванията на притежателя на Левски Васил Божков, че клубът ще банкрутира, в случай че му бъде фалиран бизнеса с " Национална лотария ". Бизнесменът счита, че до този сюжет ще се стигне, в случай че бъде признат законопроектът на водача на НФСБ и зам.-председател на Народното събрание Валери Симеонов за промени в Закона за хазарта.

Председателят на Националния фенклуб на последователите на Левски (НКП) Степан Хиндлиян към този момент съобщи, че повече изясненост за дейностите и позицията на " сините " почитатели ще има след днешната среща.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР