При няколкочасова полицейска акция бяха установени над 470 нарушения на

...
При няколкочасова полицейска акция бяха установени над 470 нарушения на
Коментари Харесай

Лов на КАТ в Пловдив: Глобиха 474 шофьори за 5 часа

При няколкочасова полицейска акция бяха открити над 470 нарушавания на пътя в Пловдив и региона, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Масираната спецакция бе извършена в петък от чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в границите на дейните дейности за възстановяване сигурността на придвижването и попречване на тежките произшествия в Пловдив и района.

За времето от 9.00 ч. до 14.00 ч. пътният надзор е сбъднат от екипи на тринадесетте районни ръководства и секторите „ Пътна полиция “ и „ Специализирани полицейски сили “. Общо са тествани 566 лица и 473 МПС, по ЗДвП са формирани 65 акта и издадени 409 санкции с фиш.

263 са нарушаванията на скоростния режим и 14 – на пътните знаци и маркировка. 9 водачи са минали с колите си при забраняващ сигнал на светофарна уредба, а един е лишил преимуществото на пешеходец.

Без предпазни колани са били 19, трима са управлявали без подписана наложителна застраховка „ Гражданска отговорност “, а други 18 са били с неизрядни пътни документи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР