При нерегламентирани изкопни работи на строителна фирма за втори път

...
При нерегламентирани изкопни работи на строителна фирма за втори път
Коментари Харесай

ЧЕЗ: Работа на строеж е причина за временното спиране на тока в части от София


При нерегламентирани изкопни работи на строителна компания за повторно за по-малко от 10 дни бе разкъсан кабел 20 киловолта на „ ЧЕЗ Разпределение “ в кв. Горубляне. Без електрозахранване за 4 минути бяха 37 500 клиенти на сдружението в кварталите Младост 1, 2, 3, 4, Горубляне, Панчарево, Герман, Враня, 7-ми километър, Дружба 2 и Бистрица, а 3000 клиенти на ЧЕЗ в кв. Горубляне останаха без ток за към 30 минути, оповестиха от ЧЕЗ.

През първите шест месеца на годината вследствие на несъобразени изкопни и ремонтни действия на територията, обслужвана от „ ЧЕЗ Разпределение “, са регистрирани 102 случая със скъсани кабели, вследствие на които е било прекратено електрозахранването на 193 220 клиенти на сдружението.

„ Лятото е деен строителен сезон, по тази причина не стопираме да призоваваме строителните компании да бъдат правилни, да съблюдават нормативите и да съгласуват авансово своите действия с „ ЧЕЗ Разпределение “, с цел да не се смущава комфортът на клиентите “, съобщи Васил Василев, шеф „ Експлоатация и поддържане “ в „ ЧЕЗ Разпределение България “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР