При необходимост и по препоръка на Националния оперативен щаб, със

...
При необходимост и по препоръка на Националния оперативен щаб, със
Коментари Харесай

Да могат да се налагат и по-тежки противоепидемични мерки, реши парламентът

При нужда и по рекомендация на Националния действен щаб, със заповед на здравния министър, могат да бъдат наложени и по-тежки противоепидемични ограничения, записаха депутатите в Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние, наложено на 13 март у нас.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1622
Народното събрание приема на второ четене текстове от него. Те удостоверяват въведените към този момент забрани за визити на игрални зали и увеселителни места, за осъществяване на образователни занятия в учебните заведения, където, при опция, би трябвало да се вкара отдалечена форма на образование, за затваряне на детски градини и ясли.

Рестрикциите се отнасят също до спортните, културните мероприятия, конференции и други, както и за местата за хранене, за които се позволява онлайн доставки по адрес.

Парламентът утвърди заглавието на Закона за изключителното състояние

Не се позволяват свиждания в пандизите, стопират командировките, а българските жители, планиращи екскурзия зад граница, наложително ще би трябвало да си създадат медицински застраховки.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1622  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР