При недоволството във Факултета“ е задържан един нарушител заради домашно

При недоволството във Факултета“ е задържан един нарушител заради домашно ...

Шефът на СДВР: Обстановката във „Факултета“ се успокои, задържан е един нарушител.При недоволството във „Факултета“ е задържан един нарушител заради домашно насилие. Установено, че извършителят е бил с ограничителна заповед. Това каза пред журналисти в квартал „Факултета“ директорът на СДВР гл. комисар Георги Хаджиев, цитиран от Булнюз.

Според него гражданите на квартала са възприели по техен начин действията на служителите на полицията. "На терен сме и водим разговори и преговори с жителите на кв. „Факултета“, двамата зам.-зметове на "Красна поляна" са тук, обстановката се успокои", каза Хаджиев. „Знаете за новата заповед. Създали сме организация. Разговаряхме и с управителя на „Т Маркет“ и магазинът е зареден напълно. Опитваме да сме диалогични и да не предприемаме репресивни мерки, към настоящия момент те дават резултат”, допълни той. Жителите на квартала скандираха "оставка". Хаджиев каза, че не може да коментира възгласите.  

 

PETEL.BG се дистанцира от самото начало от съобщаването като извънредна новина на броя на починали стари хора в Италия, Испания и други страни с голям процент възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да показват, че има някакво увеличение на средната сезонна смъртност в нито една от страните, което да налага тази статистика да се съобщава като извънредна новина. 

Информирайте се от достоверни източници! Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии. Те също търсят сензации и драматизъм, защото това им носи посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материала търси сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

Запомнете: Има лъжи, има проклети лъжи, но има и статистика! 

Не се подавайте на манипулации и на вероятни опити на измамници и политици да използват извънредната финансова криза за користни лични цели. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html итук
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``Последни новини``рекламаФорумФорум--> -->``реклама
``реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръ

Източник: petel.bg