При нас няма драми и интриги. Моят мандат изтече и

...
При нас няма драми и интриги. Моят мандат изтече и
Коментари Харесай

Бившият председател на АБВ: С избирането на Румен Петков даваме заявка, че ще действаме

При нас няма драми и интриги. Моят мандат изтече и беше взето групово решение да не се кандидатирам за нов. Това го изисква политическата конюнктура, която се промени много коренно. Дошло е време за борба. Аз съм по-скоро посланик и специалист. Има по-калени в борбите хора от мен.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ бившят ръководител на АБВ Константин Проданов. Припомняме, през вчерашния ден лидерският пост в партията бе ангажиран от Румен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 година в Плевен. Учи в... към профила. "Моята жанр е в дипломатическите договаряния с левите партии. Моят жанр е по-дипломатичен. С избирането на Румен Петков даваме поръчка, че ще действаме и ще променим тактиката ", разкри още той.

"Утре организираме протест в поддръжка на построяването на АЕЦ "Белене ". Ние постоянно сме били поредни в нашата политика, че атомната централа би трябвало да бъде построена. Управляващите още веднъж смениха мнението си по тематиката, само че по-добре късно, в сравнение с в никакъв случай. Нямаме учредения да се съмняваме в китайските вложители ", безапелационен беше Проданов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР