При нас екзотиката е, че министър ще участва в протеста

...
При нас екзотиката е, че министър ще участва в протеста
Коментари Харесай

Калфин: Екзотика е министър да участва в протеста на превозвачите в Брюксел

При нас екзотиката е, че министър ще взе участие в митинга на превозвачите в Брюксел. Това надали ще докара до нещо. Ако България желае да отбрани своя интерес, мястото е в Съвета, където са страните членки и по-лесно може да се блокира този пакет. Това разяснява в утринния блок на Българска национална телевизия някогашният външен министър и някогашен евродепутат Ивайло Калфин.

Българското държавно управление трябваше да обвърже тематиката с тази за командированите служащи, която ние подкрепихме по време на българското европредседателство, в този момент няма с какво да защитим нашите ползи.

По думите му би трябвало да търсим поддръжка, в случай че ръководещите и евродепутатите съумеят повторно, тематиката ще отиде в идващия европарламент.

Калфин изрази страдание, че тематиката за пакет " Мобилност " не е била наранена по време на Българското европредседателство, както и тази за ограничение на нездравословните излъчвания при произвеждане на електрическа енергия, където страната ни още веднъж е в губеща позиция.

Още по тематиката Протест на българските превозвачи в Брюксел
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР