При напускането му на центъра за временно настаняване в Нусманци

...
При напускането му на центъра за временно настаняване в Нусманци
Коментари Харесай

Полфрийман: Не ме е страх да ходя по улиците, българският народ ще ме пази

При напускането му на центъра за краткотрайно настаняване в Нусманци австралиецът Джок Полфрийман приказва за първи път пред публицисти след предварителното му освобождение от пандиза. Припомняме, че заповедта за освобождението му от общежитието беше издадена по-рано през днешния ден, като стана ясно, че Полфрийман ще бъде длъжен ежеседмично да се явява в районно ръководство на Министерство на вътрешните работи до отпадането на възбраната за овакантяване на страната, съобщи Novini.bg.

``
реклама

Не се опасявам за живота си, тъй като имам огромно доверие на българския народ, че ще ме пази, както ме е пазил през тези 12 години. През тези 12 години всички, които ме опазиха, са българи, съобщи австралиецът, който беше наказан ан 20 години затвор за убйството на студента Андрей Монов. Няма никаква заплаха да напусна страната незаконно, подчетта той.

Когато ми върнат документите, в случай че изборът е мой, бих желал да остана в България, съобщи Полфрийман.

Държавата излъга, че съм в дома в Бусманци, тъй като нямам паспорт. Имам паспорт от първия ден, в който бях освободен от пандиза, добави той.

Ако делото ми бъде върнато в съда, всеки арбитър ще би трябвало да си направи отказ, тъй като няма по какъв начин да е бзпристрастен. след целия този звук. Мъчно ми за цялото внимание към моя случай през тези 26 дни, тъй като в България има доста по-сериозни проблеми. Медийното внимание към мен може би е малко изкуствено. Имаше митинг на Атака, имаше митинг на Вътрешна македонска революционна организация, само че нямаше митинг на българския народ, сподели Джок Полфрийман.

Той съобщи, че няма никакви терзания да разхожда по улиците у нас. Три пъти съм бил пускан без гривна, без режим. Ако съм имал желание да тичам, нямаше в този момент да водим този диалог, уточни австралиецът.

Нямам никакви партийни пристрастия. Facebook страницата ми е ръководена от мен и още няколко другари, сподели още Джок Полфрийман.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР