"При мен с лошо не става! От малък съм такъв",

...
"При мен с лошо не става! От малък съм такъв",
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов отвърна на Волен Сидеров: При мен с лошо не става, няма смисъл от такава коалиция

"При мен с неприятно не става! От дребен съм подобен ", по този начин отговори Красимир Каракачанов на апела на Волен Сидеров да подаде оставка.
"Това е такава идиотщина, че нямам думи. Като не можеш да се изразяваш като хората, по-добре мълчи. Това се отнася за всеки, изключително за всеки, който желае да се занимава с политика ", разяснява думите на депутата от НФСБ Петър Петров за децата с увреждания пред бТВ вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.
"Премиерът реагира обикновено, попита има ли човек, който да замести Валери Симеонов, само че това не беше обсъждано даже измежду нас. Не е имало опити за увещание, Валери Симеонов си беше взел решението ", раказа Каракачанов за метода, по който е подадена оставката.
„ Предложението на Волен Сидеров през вчерашния ден беше креативно. И аз не преставам да мисля креативен. Във вторник ще упорствам да обсъдим това креативно предложение.”
Така вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разяснява настояването на Волен Сидеров и той да подаде оставка откакто това направи Валери Симеонов в петък вечерта.
„ Творчески ще продължа да обмислям до вторник. Всеки вторник имаме Коалиционен съвет”, сподели още Каракачанов, като неведнъж повтори думата „ творчески” – определението, употребявано от Сидеров.
Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация гостува в студиото на БиТиВи незабавно след излъчено изявление с сътрудника му Волен Сидеров, където той още веднъж разви тезата си за оставките и на двамата вицепремиери. Въпреки иронията, той бе и сърдит от медийните изяви на Сидеров, където той първо стартира предлагането си.
"Цяла нощ съм мислил върху креативното предложение на Волен Сидеров и не преставам да мисля креативен ", иронизира той предлагането на Волен Сидеров и той да подаде оставка.
"Загубих връзка с действителността - всеки ден по 10 часа дневно в министреството, 35 хиляди души в МО, проблеми, остаряла техника, по 10 часа дневно ме боли главата и съм изгубил връзка с действителността ", ядосано отговори той.
По думите му, предложенията би трябвало да се разискват не по медиите, а на съдружен съвет.
"Във вторник имаме съдружен съвет ще вземем решение и ще ви отговоря ", сподели Каракачанов.
На въпрос какво ще направи, когато види Сидеров, той отвърна: „ Ще му кажа „ добър ден”. Ела да пием кафе и след това ще си продължим диалога креативен.”
"Преди 1 месец споделих, че спирам с ролята на "синя каска ", Вътрешна македонска революционна организация работи и ще работи. Ние направихме законопроект за радикалния ислям и желая да знам какви са "творческите " претекстове на "Атака " да не ни поддържа ", попита той.
"Кой ни бута към ориста на Реформаторския блок? Ако някой счита, че може креативен на гърба на сътрудниците си да си прави персонален имидж, аз персонално считам, че няма смисъл от такава коалиция ", сподели Каракачанов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР