"При машинното гласуване няма манипулации и затова ГЕРБ го отменят".

...
"При машинното гласуване няма манипулации и затова ГЕРБ го отменят".
Коментари Харесай

Иван Ченчев: При машинното гласуване няма манипулации и затова ГЕРБ го отменят

"При машинното гласоподаване няма операции и по тази причина ГЕРБ го анулират ". Това съобщи националният представител от ПГ на "БСП за България " Иван Ченчев за БГ он ЕЪР.

"При машинното гласоподаване има 0 % недействителни бюлетини. От това се опасяват ръководещите ", добави още той. Ченчев изясни, че още през цялото време ръководещите са били против този тип гласоподаване. „ В доста страни в Европа машинното гласоподаване следва да бъде въведено – една от тях е Франция ", сподели Ченчев и акцентира, че в нито една страна в Европа, с изключение на в България, няма платен и манипулиран избор.

"Хакерската офанзива е чудовищна. Знаело се е за нея повече от 20 дни и не са взети ограничения. Научихме, че документите за киберсигурност на държавните институции се вадят фиктивно ", съобщи Иван Ченчев и разяснява, че всички тези обстоятелства са извънредно притеснителни. "Държавата би трябвало да подсигурява сигурността на жителите ", безапелационен бе социалистът.

"В ГЕРБ пишат закони след телефонни позвънявания и есемеси, на коляно. Постоянно се вършат политически назначения. Умишлено се вкарват закони в последния миг, с цел да няма спор “, сподели Ченчев и даде за образец гласуването за партийните дотации. "Против сме 1 лева дотация, само че сме за намаляването ѝ от 11 лева на глас, съобщи Ченчев. "Предложихме парите на партиите в депозити да се върнат, само че ръководещите не утвърдиха тази концепция “, сподели още той. „ Желаем диалог за проблемите на районите. Провеждат се събрания за избор на претенденти за кметове и общински съветници. Българска социалистическа партия е в кондиция за локалните избори ", приключи Иван Ченчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР