При мъжете след 50 струята на урината забележимо намалява. Причината

...
При мъжете след 50 струята на урината забележимо намалява. Причината
Коментари Харесай

При увеличена простата Тулиум лазер 200 вата връща струята от младостта

При мъжете след 50 струята на урината видимо понижава. Причината най-често е увеличението на размера на простатата. Притесненията стартират от момента, в който струята към този момент не разказва дъга. Постепенно уринирането се затруднява и зачестява по едно и също време. Между двете недоволства има разумна връзка. Уголемената простата с разрастналата си тъкан оказва напън върху пикочния мехур и пикочния канал , трансформира анатомичната им форма и нарушава функционалността им. Заради това, че е притиснат от простатата, пикочният мехур , първо, понижава вместимостта си и второ, при апел за уриниране не съумява да изтласка изцяло събраната урина. Остатъчната урина основава непрекъснато напрежение у мъжа и не му дава покой нито през деня, нито нощем. В същото време натискът на увеличената простата върху пикочния канал стеснява проходимостта му и урината изтича мъчно, а в по-тежките случаи случаи - на капки.

Големият риск - задръстване на пикочния мехур и неспособност за уриниране, настава при доста повишен размер на простатата. В този случай през пикочния канал се слага специфична тръбичка, наречена катетър, с цел да освободи урината. Едва ли има мъж, който би приел живота си с катетър, в случай че знае, че има сигурна опция и може за непрекъснато да се освободи от него.

Тулиум лазер 200 вата е отсреща, с цел да ви отърве от неприятните недоволства, свързани с доброкачествено увеличената простата: едва или протяжно уриниране, възприятие за ненапълно изпразване на пикочния мехур, мъчно пускане на уринирането, постоянно уриниране, многочислени нощни ставания. Лазерната хирургия с Тулиум е безвреден способ с впечатляващ резултат. Сред всички изобретени лазери Тулиум е оптимално модернизиран - отличава се с най-голяма мощ и водеща прецизост на рационална цена . Към момента няма различен лазер, който да е по-безрисков към близките тъкани поради най-ниската си степен на навлизане - единствено 0,2 мм.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР