При липса на енергия нашите клетки не са в състояние

...
При липса на енергия нашите клетки не са в състояние
Коментари Харесай

Първокласен лечител за всеки, който го вземе в ръка, вече и в България!!!

При липса на сила нашите кафези не са в положение да работят по естествен метод, както когато сме били млади и изпълнени с сила и естествено – напълно здрави. Години наред доктор Дино Томич се занимава с тази проблематика и с сътрудници откриват свръхестествен апарат, въз основата на разработки на руско-американския академик Джордж Лакховски и сръбско-американския откривател Никола Тесла.

Това е ПОЛАРИС , енергиен диск, доста банален, а по този начин мощен, че просто удивлява с успеваемостта си. И в действителност са учудващи резултатите, за които ни оповестяват ползвателите на диска по въпроси, свързани с разнообразни здравословни проблеми. Ето какъв е опитът на госпожа Зухра Фетич, който записахме при посещаване в Сараево.


Госпожа Зухра Фетич

Тя се срещнала с ПОЛАРИС преди година, когато в салон за хубост го донесла другарка, с цел да покаже нещо ново и най-много потребно. Докато разговаряли тя пробно слага диска на избраните в упътването точки. Приказвали оживено и тя не запомнила за диска, до момента в който бил върху долната част на корема, където прокиснал вместо предложените 10 минути повече от 30мин. „ Вечерта, когато се върнах в къщи, освободих червата си като в никакъв случай до момента – споделя тя.

След това тежестта и болките в стомаха, които имах от младини доста се облекчиха. Тъй като имам прегъната жлъчка постоянно съм имала проблеми с храносмилането, изключително като хапна нещо което ми пречи. Сега, като ми се случи такова нещо, слагам диска за няколко минути върху корема и незабавно ми минава. Поръчах ПОЛАРИС за моя другарка, която страда от мигрена. При пътешестване в Хърватия за женитба имала толкоз тежко главоболие, че било под въпрос дали въобще ще може да отиде.


Създателя на диска доктор Томич

Когато сложила ПОЛАРИС главоболието бързо изчезнало, тъй като се открива естествена циркулация и доставяне с О2 на тъканите и органите. И по този начин, не минава ден без да ми благодари, че се избавила от мигренозното главоболие.” Веднъж брачният партньор й споделил, че четиригодишният им наследник има температура и го води в къщи. Детето отпаднало и той го носил на ръце. „ После, до момента в който той слезе да паркира колата аз сложих диска за по 2-3 минути на точките, които са дадени в упътването.

Когато брачният партньор ми се върна детето към този момент беше на крайници, риташе топка и го караше са играят футбол на дребни малки врати. Ти какво му направи, някакъв сироп ли му даде? Показах му ПОЛАРИС , а той сподели „ Ами това е знамение!” И до през днешния ден, когато дам на детето диска той не желае да ми го върне, евентуално му е прелестно когато е при него. Откакто имам ПОЛАРИС съм доста по-спокойна. И брачният партньор ми и аз имаме частен бизнес, доста работим и постоянно има някакво напрежение. Сега сме по-спокойни и отпуснати. Откакто ПОЛАРИС е в спалнята и детето спи по-спокойно – споделя госпожа Фетич.

Наистина е голямо наслаждение да чеум такива изказвания и да срещаме благополучие в очите на тези, които са възвърнали насладата от живота с ПОЛАРИС и са ни разказали от сърцата си прекарванията си.

И по този начин, макар че сме научени да мислим по-различен метод, в случай че променим метода към казуса и разберем нашата същинска природа тогава „ Резултата ще бъде насладата ог живот без болежка ” – прибавя основателя на диска Томич.



За какво оказва помощ диск ПОЛАРИС ? Доказано ефикасен при гинекологични и урологични проблеми, отклонения от естественото кръвно налягане, болки в гръбнака и ставите, ниско либидо, стерилитет, хемороиди, запек, проблеми с чревната флора, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза, главоболие, бодърствуване, затлъстяване и неприятно въодушевление и мн. други Ускорява зарастването на постоперативните рани и фрактури......На процедура няма здравен аспект, на който ПОЛАРИС да не се отразява позитивно.

С оглед на това, че става въпрос за естествена биоенергия ПОЛАРИС може да бъде употребен и от хора с инпланти и пейсмейкър.

ПОЛАРИС има безграничен период на валидност и няма потребност от никаква поддръжка.
Повече изявления за ПОЛАРИС, споделен опит, доставка от компания „ Поларис БГ “ ООД на уеб страницата https://www.polarisdisc.bg/ и на тел. +359 886 777 126
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР