При извършване на полицейска проверка на «Ланчия» и намиращите се

...
При извършване на полицейска проверка на «Ланчия» и намиращите се
Коментари Харесай

Арестуваха четирима младежи от Варна и Белослав заради амфетамин в колата

При осъществяване на полицейска инспекция на «Ланчия» и намиращите се в него И.И. (27 г.) от Варна Т.Т. (22 г.), Д.Т. (20 г.) и Т.Д. (18 г.) – тримата от Белослав, е открито, че на мястото на И.И. има найлоново пакетче, съдържащо бяло кристално вещество и електронна везна. Направената експертна информация открива, че се касае за производно на амфетамин с тегло 0,55 гр.

Проверката на колата е осъществена малко след среднощ в сряда против четвъртък. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Четиримата са арестувани за период до 24 часа.

В сряда пък, към 14:55 часа, в гр. Девня, при осъществяване на полицейска инспекция на «Сеат» и намиращите се в него Д.Д. (29 г.), прочут на Министерство на вътрешните работи, и Т.Т. (23 г.), е открито, че вторият държи в себе си саморъчно свита цигара, съдържаща суха тревиста маса, и пакетче със същото наличие. Направената експертна информация открива, че се касае за марихуана с общо тегло 0,40 гр. По случая е формирано досъдебно производтство, известен е прокурор от Районна прокуратура – Девня. Двамата са арестувани за период до 24 часа.

Във вторник към 08:15 часа, в гр. Варна, на ул. «Капитан Петко Войвода», при осъществяване на полицейска инспекция на Д.И. (38 г.) от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи, е открито, че същият държи в себе си две пакетчета с кристално вещество. Направената експертна информация открива, че се касае за амфетамин с общо тегло 0,03 гр. По случая е формирана кореспонденция, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР