При изучаване на снимки от Антарктида от различни спътници, са

...
При изучаване на снимки от Антарктида от различни спътници, са
Коментари Харесай

Находка в Антарктида изненада световните учени

При проучване на фотоси от Антарктида от разнообразни спътници, са били видяни загадъчни обекти. Ледените пустини на Антарктида крият обекти с незнаен генезис, написа Блиц.
Удивителното е, че 22 идентични обекти са подредени в редица. Установено е, че дължината на всеки обект е 100 м, ширината – 10 м.
Това в действителност е невероятна находка, като е много мъчно да се изясни нейният генезис. Възможно ли е природата да сътвори идеално гладки форми на релефа? Според доста консуматори на мрежата сходни обекти не са били образувани от естествени сили. Предложени са доста разнообразни теории. Някои считат, че някъде в ледените пустини на Антарктида има база от представители на извънземна цивилизация, които основават такива мистериозни обекти.

Други считат, че дадените обекти са били скрити под лед за дълго време и са били издигнати от представители на антична и високоразвита цивилизация. Дали в действителност това е по този начин?
Дори учените към момента не могат да отговорят на този въпрос. Може би спомагателни проучвания и проучване на тези идентични по формата си обекти ще разрешат да се разбере процесът на тяхното образуване, само че към този момент те се явяват необяснима мистерия на Антарктида.

Ето и още някои забавни обстоятелства за ледения континент.
Защо не позволяват никой на Антарктида?
Не всеки може в действителност да види Антарктида, написа novotopoznanie.com. Това е по изцяло разнообразни и надалеч не толкоз мистични аргументи.
„ Никой не стига до Антарктика, като се изключи особено подготвени бойци и хора. Това е специфична област, в която с нормативни актове са неразрешени визити.

Туристите са допускани на доста дребна повърхност, която е наоколо до Южна Америка, с цел да видят пингвините.
Но в самия център на Антарктида не позволяват никой. “ споделя Павел Свиридов, ръководител на Фондацията за времеви проучвания, разбори и прогнози, претендент за механически и правни науки.

Световната интрига обръща внимание и на теорията за „ плоската земя “, само че тя има и доста съперници.

Теорията за държавната интрига е в основата на концепцията за плоска земя. По мнението на „ плоските “, заоблените форми на планетата в фотосите са фотомонтаж.

Полети до луната и излизане до намерено пространство се снимат в павилионите на студиата. А някои от главните участници в конспирацията са и астронавти от Съединени американски щати.

Руският космонавт Сергей Волков лети три пъти в космоса, за общо 550 дни той следи фантастични гледки от илюминатора.

„ Въпреки че най-фантастичните неща, твърди Волков, са основани най-много на Земята – в мозъците на някои хора. “

Друга причина, с цел да не се позволява да стъпите на неразрешения континент е експедицията на адмирал Бърд.

На 19 февруари 1947 година Адмирал Ричрд Бърд реализира полет над северния полюс и попада в отвор,който води до вътрешната земя.

Той сполучливо се завръща и донася обръщение от срещата си с доста напреднала цивилизация от вътрешността на земята.

Адмиралът бил подложен на всевъзможни медицински прегледи и военни разпити и откакто не се потвърдило, че е вманиачен или болен, бил принуден да постави военна клетва (относно)и по този начин неговата история остава засекретена.

Не се знае тъкмо коя година, само че към края на предишния век, се открива неговия дневник и бива публикуван в Съединени американски щати.

Какво написа в него:

По време на полета 1700 благи оттатък северния полюс, Бърд рапортува по радио връзката, че под него към този момент няма ледове, а зелени планини, езера, реки и дори, че вижда някакво необичайно животно наподобяващо мамут.

През 1956 същият адмирал повежда втора експедиция, този път в Антарктида, 2300 благи оттатък южния полюс. В дневника му е записано – “тази експедиция откри една голяма нова страна ”.

Някои детайлности от първата експедиция до северния полюс: Бърд бива посрещнат от човешка раса с доста по-висок растеж, наричащи себе си Ариани (Арийци) и технология надалеч надминаваща нашата.

Старейшините на Агарта (вътрешната Земя), изясняват, че той е бил преднамерено позволен за да отнесе обръщение до хората на повърхността.

През 1956г. Адмирал Бърд води експедиция до Южния Полюс, където той и екипажът му стигнали малко над 3700 километра надолу в земята.

Той предположил, че северния и южния полюс са единствено два от доста отвори към вътрешната земя, той също по този начин написа в дневниците си от това време, че е видял вътрешното слънце.

Така или другояче конспирацията продължава да владее мозъците на хората, а да стигнете до сърцето на континента не е разрешено.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР