При излизане на Великобритания от ЕС без сделка, свободното придвижване

...
При излизане на Великобритания от ЕС без сделка, свободното придвижване
Коментари Харесай

Преводачът Мариана Хил: При Брекзит без договорка ще се върнат визите за българи, но преди това ще е критично

При излизане на Англия от Европейски Съюз без договорка, свободното напредване на хора ще бъде най-вероятно прекъснато. „ Положението ще стане като преди, когато България не беше в Европейския съюз “, това разяснява известният преводач от британски Мариана Хил.

Тя изясни, че най-вероятно няма да има проблеми за туристите, тъй като туризмът е промишленост и никой не желае да спре посетителите във Англия. Като цяло обаче ситуацията с визитите на Острова ще стане като това в Съединени американски щати, предвидиха анализатори в студиото на bTV.

„ За българите няма да е някаква непозната обстановка, тъй като доста българи имат родственици в Съединени американски щати. Режимът най-вероятно ще стане тъкмо същият. Сигурно ще има един спешен интервал, в който Англия би трябвало да сътвори този потенциал на ръководство на този развой ”, разяснява от своя страна икономистът Георги Ганев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР