При изключителен интерес стартира националната кампания за насърчаване на четенето

...
При изключителен интерес стартира националната кампания за насърчаване на четенето
Коментари Харесай

Започна национална кампания за насърчаване на четенето

При извънреден интерес започва националната акция за поощряване на четенето „ Дари книга- подари познание “. Инициативата е проведена от фондация „ Шанс за децата и природата на България “ и Център за млади гении в поддръжка на книжовен клуб–читалня „ Малкият принц “.

Гости на събитието бяха както частни лица, по този начин и представители на компании, които поддържаха началото на акцията. Първите донори се любуваха на приказката " Кокошката с пломбирания зъб " с създател Петя Иванова на 7г., постоянен клиент на читалнята, а дребните създатели от плана " Моите първи истории " към центъра за надарени деца в града показаха своите авторски приказки на тематика Коледа.

На старта си акцията получи най-голяма поддръжка от една от най-бързо разрастващите се технoлогични компании в Централна Европа - „ BULPROS “. Техни представители одобриха документа за великодушното си финансово подаяние и споделиха с гостите кои са обичани им детски книжки и за край ги подариха на читалня „ Малкият принц “ в град Бургас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР