При изключителен интерес от страна на италианския бизнес в Рим

...
При изключителен интерес от страна на италианския бизнес в Рим
Коментари Харесай

Домусчиев се срещна с италианските работодатели

При извънреден интерес от страна на италианския бизнес в Рим се организира кръгла маса, на която бяха показани опциите за развиване на българо-италиански бизнес планове през новия програмен интервал 2021 - 2027 година Българската бизнес делегация, водена от ръководителя на КРИБ Кирил Домусчиев, показа визии за партньорство, като бяха обрисувани съответни бизнес вероятности. Домусчиев се срещна в Рим с президента на Конфиндустрия Винченцо Боча, със сенаторите Адолфо Урсо и Андреа де Бертолди, с председателката на групата за другарство с България в италианския парламент Симона Виетина, с депутати и с членове на управлението на Конфиндустрия – италианската асоциация на работодателите, една от най-големите асоциации на предприятия на европейско равнище.

Огромна поддръжка за развиването на бизнес връзките сред КРИБ и Конфиндустрия подсигурява присъединяване в кръглата маса на сенатор Адолфо Урсо, вицепрезидент на Парламентарната комисия за службите за разузнаване и сигурност и за държавния надзор на разузнаването (COPASIR), някогашен заместник-министър на външната търговия, на сенатор Андреа де Бертолди, общоприет секретар на Комисията по финанси и член на Парламентарната комисия по данъчен одит и на Симона Виетина, ръководител на групата за другарство с България в италианския парламент, както и на българския дипломат в Италия Тодор Стоянов.

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев акцентира тясното съдействие сред КРИБ и Конфиндустрия през последните 12 години, както и извънредно градивното партньорство с Конфиндустрия България, Асоциацията на италианските предприятия в България, като благодари на нейния президент Мария-Луиза Мерони.

„ Вярвам, че всичко това, което сме постигнали до момента в нашето съдействие, ни разрешава да гледаме дружно напред към разширение на бизнес опциите сред нас “, уточни господин Домусчиев. Той насочи покана към президента на Конфиндустрия да посети България и КРИБ в най-скоро време, която бе призната от господин Боча.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР