При избора на цветове за интериора според Фън Шуй трябва

...
При избора на цветове за интериора според Фън Шуй трябва
Коментари Харесай

Как да изберем цветове за дома според Фън Шуй

При избора на цветове за интериора съгласно Фън Шуй би трябвало да се вземат поради няколко нюанса:

Всички цветове по Фън Шуй имат своя лична сила: аленото да вземем за пример се смята за най -мощния колорит - употребява се за привличане на финанси и обич. Синьото, в противен случай, гаси силата, успокоява - не е уместно за класните стаи.

Всяка страна на света се храни със личен детайл и надлежно с палитра: има главен и поддържащ детайл. Например: главният детайл на юг е огън (жълт, червен), силовият е дървен (кафяв, зелен).

За всички съществени точки и стаи има неразрешени тонове: да вземем за пример синьото гаси огъня и не е уместно за южните стаи, а прекомерно ярките, крещящи тонове са нежелателни в спалнята - най-малко те опонират на главната задача на пространството.

Характеристики в съществените точки

Енергийната карта Ba-Gua ще ви помогне да изберете верния цвят за стените съгласно Фън Шуй. Това е диаграма, разграничена на 9 бранша (8 направления + център), всеки от които е виновен за личната си сфера на живот, храни се със личен детайл, има стеснен диапазон от нюанси, които могат да се употребяват.

В дизайна решетката може да бъде „ приложена “ както към целия апартамент, по този начин и по-специално към обособени стаи, като усъвършенства нужните площи с подобаващи детайли.
 Фън Шуй в кухнята - най-често срещаните неточности Фън Шуй в кухнята - най-често срещаните неточности
Кухнята е олицетворение на благосъстоянието вкъщи, съгласно почитателите на античното обучение по Фън Шуй. Колкото по-топло, по-удобно и прочие..

1. Юг. Зона на популярност, чийто главен детайл е огънят. Подходящи цветове за Фън Шуй: алено, оранжево, топло жълто, зелено, бежово, кафяво.

2. Югоизток. Зона на благосъстояние и пари, тя се храни с дърва. В дизайна са използвани нюанси на зелено (зеленина), кафяво (багажник). Лилавото е задоволително.

3. Югозапад. Зоната на любовта, пристрастеността, главният знак е земята. Материалите от шоколад, кафе, земен цвят са подобаващи за естетика във взаимоотношенията. Можете да допълвате интериора с алено, розово.

4. Запад. В дизайна на креативното пространство (основният детайл е метал) интензивно се употребяват предмети и материали с железни цветове - бяло, сиво или сребро, жълто или злато, мед.

5. Северозапад. Районът за пътешестване (метал) е повлиян позитивно от същите западни нюанси: бяло, сребро, злато.
 Отървете се от тези неща и в дома ви ще се появят благополучие и естетика Отървете се от тези неща и в дома ви ще се появят благополучие и естетика
Хората споделят: " Докато остарялото не си отиде, новото няма да се появи. " Тази сентенция е измислена от мъдрите китайци - предците на древн...

6. Север. Бяло, черно, мрачно синьо, умерено синьо оказват помощ за развиването на кариерата (вода).

7. Североизток. Комбинацията от цветове в зоната на мъдростта и знанието (земята) би трябвало да включва нюанси на тухла, камък, почва, огън.

8. Изток. Естествените нюанси на зеленина, трева, глина, орех, теракота са виновни за хармоничните взаимоотношения в фамилията (дърво). Зоната се подхранва от нюанси на вода: синьо, черно.

9. Център. Друга земна зона е виновна за здравето. За да накарате всички в къщата да се усещат добре, прибавете бежово, оранжево, мрачно жълто или кафяво към централната част на жилището.

Не е елементарно да оборудвате апартамент съгласно всички правила на Фън Шуй, само че не можете да пренебрегнете смисъла на цвета. Сега знаете по какъв начин да изберете верния цвят за всяка зона: и това към този момент е значима стъпка по пътя към хармонията.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР