При избора на стилна визия е важно да обърнете внимание

...
При избора на стилна визия е важно да обърнете внимание
Коментари Харесай

С какви обувки да съчетаете вашия костюм?


При избора на стилна визия е значимо да обърнете внимание освен на избора на , само че и на останалите съставни елементи, изграждащи общото цяло. В основата на отличното и стилно комбиниране стои подбора на верни обувки. В взаимозависимост от костюма, неговата степен на условност и характерности, можете да съчетаете както с публични, по този начин и със

Екипът от експерти на Кардучи припомня, че вярното съчетание на цветовете също има забележителна роля при построяването на визията.
Съчетание на костюм и обувки според от формалността
Ако костюмът, който ще носите е строго формален, или сте се насочили към смокинг, то обувките, които биха най-подходящи, са кореспондиращи с формалната визия. Такива разновидности са Оксфорд, Дерби. 

В случай, че нямате строго избран дрескод и класическите визии не са част от вашите показа за дрехи, характеризиращи същността и активността ви, то можете да се насочите към съчетание на стилове. За да бъде качествено и да има основан добър синхрон, би трябвало да методите с нужното внимание. 

Ако желаете по едно и също време да бъдете стилни и изтънчени, само че симпатизирате повече на спортно-елегантните обувки, то симбиозата е изцяло осъществима. Комфортният жанр на обличане се внедрява сполучливо и в бизнес сферата и все по-често се следи ловко комбиниране на фиктивен и неглижиран тип. Отлично попадение за вас биха се явили чифтове бели или черни кожени кецове, които чудесно ще подчертаят елегантността на мъжкия костюм. 
Съчетание съгласно цветовете
Доброто комбиниране на цветовете би могло да построи за вас сполучлива визия, привличаща вниманието на близките, която да удовлетворява и вас. Основното качество, което би трябвало да постигнете е баланс:

Черен типичен костюм се съчетава най-подходящо с подобен колорит обувки;

Сивото, според от неговите нюанси, дали е мрачно или графитено, може да се комбинира надлежно с черно или сиво. Графитеното сиво може да се съчетае и с кафяво в топъл нюанс;

Синьото е в отлична симбиоза с черно и кафяво;

Белите костюми са лесни за съчетание с обувки, тъй като подхождат чудесно с всички неутрални цветове – черно, бяло, сиво, кафяво, бежово.

Специалистите на Carducci.bg припомнят, че най-ефектните и приключени визии дължат своите позитиви на ловко подбрани цветове, сполучливо комбиниране на стилове и асортимент на верни аксесоари, които да подчертават облеклото и да основат търсения резултат.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР