При инцидента пострадаха 27-годишна жена и 9-годишно детеКакто вече ви

...
При инцидента пострадаха 27-годишна жена и 9-годишно детеКакто вече ви
Коментари Харесай

Ще се размине ли между капките братът на Елена Йончева по случая с убития моторист?

При случая пострадаха 27-годишна жена и 9-годишно дете
Както към този момент ви информирахме, братът на евродепутата Елена Йончева – Иван Йончев умъртви моторист, само че не е бил задържан даже и за минута.

Освен това против него към момента не е повдигнато обвиняване. В резултат на провокирания от него случай с изключение на единият умрял човек, има и тежко ранена жена. Припомняме, че случката се разигра на 22 август.

Директорът на ОДМВР-Монтана Бисер Йончев обаче е прикривал цели 14 дни злополуката от медиите.
За произшествието се разбра едвам на 7 септември, откакто Окръжната прокуратура в Монтана изтече информация към медиите.

Публична загадка е, че напоследък прокуратурата и Министерство на вътрешните работи са на нож пред последните 18 месеца. Това се случи, откакто силовото ведомство попадна в ръцете на Бойко Рашков, а по-късно на Иван Демерджиев.

Според осведомени злополуката е станала към 20 ч. вечерта на 22 август в региона на надлеза на изхода от Монтана към Лом.
Именно там 54-годишният Иван Йончев, който бил зад кормилото на „ Ауди “, направил неравомерен ляв завой като лишил преимуществото на движещия се по централния път 39-годишен моторист. В резултат на удара, мотористът е умрял на място. Иван Йончев пък се е отървал единствено с натъртвания.

27-годишната жена и 9-годишното дете, които се возили при него на задната седалка обаче, са тежко потърпевши. Жената е настанена в монтанската болница. Предполага се, че тя е била чиновник в екосвинефермата му край Монтана.

При все, че незабавно станало ясно, че виновността за злополуката е точно на Иван Йончев, той не е бил арестуван даже за една минута.
Друг забавен факт е, че персонално шефът на ОДМВР-Монтана, Бисер Йончев е посетил местопроизшествието и дал разпоредби случаят да не бъде разкриван пред медиите.

Мълвата носи, че Йончев, чието фамилно име инцидентно съответствува с това на евродепутата Елена Йончева е получил инструкции персонално от Пламен Узунов – някогашен Министерство на вътрешните работи началник и сегашен консултант на президента Румен Радев, по какъв начин да бъде извършено следствието.

При все, че резултатите от взетите проби за алкохол и опиати са негативни, мнозина имат подозрения, че те може да са манипулирани поради дългото бранене на случая в загадка.
Освен това, надали ще е изненада за някого фактът, че от Министерство на вътрешните работи са изкарали отговорен за случая починалия моторист, вместо брата на Елена Йончева. Хванали са се за това, че е управлявал мотора си без брошура, пренебрегвайки обстоятелството, че Иван Йончев му е лишил преимуществото и го е умъртвил на място.

Мнозина си изясняват потулването на сигнала за случая, провокиран от по-малкия брат на Елена Йончева с това, че тя минава за част от лобито на президента Румен Радев.

Припомняме, че това е вторият пътен случай с непосредствен до президента, който бива потулен от полицията.
Вероятно си спомняте, че на 17 август 2018 година, бащата на Радев – Георги Радев блъсна с колата си електрическа триколка, ръководена от 70-годишния неработоспособен Стефчо Тодоров.
Тогава катаджиите също изкараха отговорен мъжа с триколката, при все, че бе открито, че Георги Радев е навлязъл непозволено в кръстовището с автомобила си.

Година и половина след случая, Георги Радев издъхна, а президентът упрекна мълчешком за кончината му политическите си съперници поради това, че са раздухали ненужно злополуката в медиите с внушението, че той е измъкнал татко си от правораздаването.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР