При инцидент в час пик в пекинското метро повече от

...
При инцидент в час пик в пекинското метро повече от
Коментари Харесай

30 души са ранени при инцидент в пекинското метро

При случай в час пик в пекинското метро повече от 30 души са ранени, откакто два вагона се отделили от трен в надземна секция, оповестиха управляващите.

" Мястото на случая беше евакуирано и всички ранени бяха откарани в болница за лекуване ", оповестиха от транспортната работа на града и прибавиха: " Досега сме записали повече от 30 ранени. Няма смъртни случаи. "

Дерайлирането е станало в 18:57 ч. локално време, когато последните два вагона на трен на метрото са се отделили от вагоните пред тях, оповестиха управляващите.

Потребители на обществените медии оповестиха, че са видели пасажери да падат на земята, като някои от тях се оплакват от болки в гърба. Снимки в медиите демонстрираха пасажери на пода и частични спирания на осветлението, до момента в който някои пасажери използваха спешни чукове, с цел да се опитат да счупят прозорците на влака и да избягат.

В други видеоклипове се вижда по какъв начин пожарникари оказват помощ за евакуацията на възрастен пасажер, до момента в който затрупаните пасажери е трябвало да си проправят път през бездънен сняг, с цел да изоставен мястото на случая.

Влакът се е движел по надземен сектор от релсите, когато е станал случаят, покрай гара Сиерци, в посока към квартал Чанпин в северната част на града.

Китайската столица, където сходни произшествия са необичайност, беше наранена от снежни стихии през последните дни, макар че повода за случая не беше изяснена незабавно.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР