При голям успех продължава тазгодишната кандидатстудентската кампания във Великотърновския университет

...
При голям успех продължава тазгодишната кандидатстудентската кампания във Великотърновския университет
Коментари Харесай

ВТУ отчита голям успех на акцията „Рани рани” за набиране на студенти

При огромен триумф продължава тазгодишната кандидатстудентската акция във Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “.

Една четвърт от местата, отпуснати по акция „ Рано рани “, са запълнени единствено през първите три седмици от стартирането на акцията. Местата по акцията за специалностите „ Право “, „ Софтуерно инженерство “ и „ Психология “ са изчерпани. За тях може да кандидатствате посредством присъединяване в класиране след 17 юни 2019 година
През тази година е засилено търсенето на специалности от направление 1.3 „ Педагогика на образованието по… “, които са освободени от таксата за образование през първия учебен срок, която варира сред 250 и 380 лева

Подаването на заявки за опазване на място в една обичана компетентност или записване в първи курс по акция „ Рано рани “ за образователната 2019-2020 година е опция, която Великотърновският университет дава на своите многочислени кандидат-студенти за трета поредна година.

Кандидат-студентите, които имат тапия за приблизително обучение, издадена от 2008 година насам, или имат сполучливо изискан кандидатстудентски изпит, годен за съответната компетентност, могат непосредствено да се запишат за студенти в университета. Записванията и запазването на място ще продължат до попълване на оповестените места. Отпуснатите места са единствено част от потенциала на университета за банкет на студенти за образователната 2019-2020 година В уеб страницата на университета или в уеб страницата на Бюрото за кандидатстудентска информация, реклама и банкет претендентите могат непрестанно да се осведомят за оставащите незаети места.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР