При двойките, на фона на ежедневните избори, често идват и

...
При двойките, на фона на ежедневните избори, често идват и
Коментари Харесай

Ново предложение за семейни двойки

При двойките, на фона на ежедневните избори, постоянно идват и огромните житейски решения. Когато сте двама и планирате бъдеще дружно, неизбежно идва моментът за разискване на въпроси по отношение на деца, дом, кариерно развиване, грижа за възрастни родители и, несъмнено, финансите към тях, тъй като в множеството случаи те се свързват със сериозна инвестиция. А дали знаете, че като двойка, сключила брак, може да кандидатствате дружно и да бъдете утвърдени за по-висока сума?, компанията за небанкови потребителски заеми Кеш Кредит ви дава опция да се възползвате точно от това.

Може би желаете да разнообразите връзката си с почивка и да отпразнувате, че сте по-щастливи от всеки път, само че нямате нужните средства сега - " Кредит за фамилни двойки " от Кеш Кредит ще ви заинтригува и ще ви даде опция да реализирате проектите си по-бързо и елементарно. Когато кандидатствате дружно, шансът да бъдете утвърдени за по-висока сума е по-голям и получавате специфични отстъпки - два заема на цената на един. Може да се възползвате от сума до 5000 лева и единственото изискване да вземете присъединяване е да имате подписан брак, след което всеки от вас може да подаде искане за заем за мечтаната стойност.

 фотография: Кеш Кредит

По време на пандемия животът не стопира и основаването на проекти става жизненоважно, с цел да сте сигурни, че гледате напред в една посока. Действайте като екип и може да реализирате вашите стремежи без нараснал финансов стрес и неустановеност, които постоянно тормозят единия или и двамата колегата.

Правилният избор е значим и в фамилния живот, и в всекидневието, изключително що се отнася до финанси. Изберете приближен сътрудник във връзка с услугите, които ползвате. Данни на Кеш Кредит демонстрират, че 96% от клиентите се възползват наново от стратегиите на компанията. Голяма част от тях я предлагат на свои другари и избират да ѝ се доверят като верен сътрудник и първа помощ за бюджета си.

Кеш Кредит предлага многообразие от артикули за разнообразни сегменти, които да обезпечат финансов комфорт на вашето семейство. " Обединяване на заеми " ви дава опция да облекчите месечния си бюджет, като заплащате единствено една вноска на преференциялна цена. С " Кеш на Ден " - заем до заплата можете да покриете непредвидени месечени разноски. " Кредитна Линия " дава опция да планирате вложенията си в дълготраен проект като разчитате на закрепени, равни вноски и отстъпки до 25%. Предложението за пенсионери е годно за всички, получаващи пенсия и регистрирани в Национален осигурителен институт.

Мечтайте, планирайте дружно, а когато сте подготвени да пристъпите към деяние - Кеш Кредит е тук и постоянно ИМА НЕЩО ЗА Върховен административен съд!

Запознайте се с програмата " Кредит за фамилни двойки ".

* наличие на Кеш Кредит

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР