При две проверки на МП Аерогара София и МП Калотина

...
При две проверки на МП Аерогара София и МП Калотина
Коментари Харесай

Над 140 000 лв. недекларирана валута задържаха митнически служители

При две инспекции на Министерство на правосъдието Аерогара София и Министерство на правосъдието Калотина митнически чиновници задържаха недекларирана валута с левовата равноценност на 142 403 лева Това оповестява Агенция " Митници ".

Недекларирани 20 000 евро и 17 000 щатски $ задържаха митнически чиновници при инспекция на Министерство на правосъдието Аерогара София. Парите са открити в пасажер, бразилски жител, идващ с полет от Истанбул. По метода " разбор на риска " пасажерът е спрян за инспекция при прекосяването му през зелен кулоар " Нищо за обявление ", а парите са открити в ръчния му багаж.

На Министерство на правосъдието Калотина митничари откриват недекларирана валута при инспекция на лек автомобил, в който от Западна Европа към Турция през Сърбия и България пътували водачът и неговият сателит, турски жители. Колата е избрана за щателна митническа инспекция, при която в чантичка, към кръста на един от мъжете са открити бели пликове, съдържащи банкноти с обща стойност 37 500 евро.

На нарушителите са формирани актове по Валутния закон.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР