При днешната специализирана полицейска операция под надзора на Окръжна Прокуратура-Враца

...
При днешната специализирана полицейска операция под надзора на Окръжна Прокуратура-Враца
Коментари Харесай

МВР официално: 11 души са задържани по време на специализираната полицейска операция във Враца

При днешната профилирана полицейска интервенция под надзора на Окръжна Прокуратура-Враца чиновници на полицията направиха инспекции на физически лица, частни адреси и МПС в регионалния град и селата: Мраморен, Нефела, Осен, Краводер, Баница, оповестиха от Министерство на вътрешните работи в града под Околчица.
В частен дом в село Нефела, населяван от престъпно проявено лице са открити и конфискувани 31 хиляди лв. и 800 евро, талони на коли, нелегално оръжие ( 2 револвера и боеприпаси), голям брой документи - „ Запис на заповед “, контракти за покупко-продажба на коли, тефтерче с имена, дебитни карти и други Собственикът на парцела се е занимавал с лихварска активност.
В дворно място на частен парцел в село Мраморен са открити 42 растения ( канабис) с височина 150 см. с общо тегло листна маса към 3 кг.
При обиск на мъж във Враца са открити 12 пакетчета съдържащи кокаин, а в жилището на същото лице е открита ел.везна, сгъвки с кокаин и канабис.
В рамките на интервенцията са осъществени инспекции на 14 адреса, 89 МПС, 148 лица. Образувани са 3 досъдебни производства и 1 бързо полицейско произвеждане, формирани са 8 акта и 29 фиша по Закона за придвижване по пътищата. Като съпричастни към осъществяване на разнообразни по тип закононарушения, за период до 24 часа са арестувани 11 души.
Специализираната полицейска интервенция с присъединяване на ЗЖУ “Жандармерия “-Монтана е извършена за противопоставяне на стандартната престъпност.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР