При автомобилна катастрофа в Съединените американски щати загина дъщерята на

...
При автомобилна катастрофа в Съединените американски щати загина дъщерята на
Коментари Харесай

Трагедия! Дъщерята на Анастасия от “Тоника” загина в катастрофа със съпруга си…

При автомобилна злополука в Съединените американски щати почина дъщерята на Анастасия Бинчева от „ Тоника “ – Лия Лабел, заяви „ Гардиън “. Тя и брачният партньор й Ресуъл Бътлър починаха на пътя, оповестиха от полицията в Лос Анджелис, съобщи fakti.bg

38-годишният Бътлър дълги години радваше почитателите на баскетбола с изявите си в Националната баскетболна асоциация. Той носеше екипа на Маями Хийт и Сан Антонио Спърс. Силите на реда оповестиха, че 38-годишният мъж е изгубил надзор над автомобила си Range Rover.

Колата първо се е блъснала в стена, след което се е обърнала. Бътлър и брачната половинка му са починали. Родената в Канада певица Лия Лабел доби известност с присъединяване си в „ Америкън айдъл “, както и с кавъри на някои известни части.

Бивши съотборници на Ресуъл Бътлър му отдадоха респект в обществените мрежи, изразявайки скръбта си от новината. ESPN заяви, че двамата съпрузи са били оповестени за мъртви към 02:30 часа след среднощ. Американецът игра 13 сезона в НБА.

На кастинга си в „ Америкън айдъл “ Лия Лабел описа на журито, че е с български корени. Нейните родители са напуснали страната преди години и се преместили в Северна Америка, съобщи певицата. „ Избягаха посредством музиката. Бяха известни артисти, получиха визи за турнето си и в никакъв случай повече не се върнаха “, съобщи Лабел.

loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР