При автобусната катастрофа по пътя Тетово-Скопие в Република Северна Македония

...
При автобусната катастрофа по пътя Тетово-Скопие в Република Северна Македония
Коментари Харесай

Десетки загинали и ранени при тежка автобусна катастрофа в Северна Македония

При автобусната злополука по пътя Тетово-Скопие в Република Северна Македония са починали 13 души. Това заяви македонският министър на опазването на здравето Венко Филипче, който е на мястото на случая, съобщи БГНЕС.
Седем от починалите умират на място, а останалите на път за болничното заведение, посочи министърът.
Припомняме, че случаят стана по пътя сред Тетово и Скопие край село Ласкарци. Автобусът, който е бил цялостен с пасажери, е напуснал пътя и се преобърнал в канавката. До момента е известно, че има 25 ранени. Част от тях са с тежки пострадвания. На мястото на случая дойдоха над 20 коли за спешна помощ на спешна помощ. В спасяването на потърпевшите участваха екип на пожарната и багери.
" Двама от потърпевши бяха докарани умряли в болничното заведение ни. Другите трима починаха, до момента в който се опитвахме да ги спасим ", уточни още шефът на градската болница в Скопие Християн Костов. Според него " броят на ранените ще се усилва “. Един от тях сега се бори за живота си, сподели Костов и разясни: „ Сега оперираме в четири зали. Целият екип на болничното заведение е на работа “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР