При атаката са ранени 7 душиНад 50 души загинаха при

...
При атаката са ранени 7 душиНад 50 души загинаха при
Коментари Харесай

Руски удар по супермаркет в Украйна взе десетки жертви, сред които и дете

При офанзивата са ранени 7 души

Над 50 души починаха при съветски ракетен удар в Украйна. Правителството в Киев сподели, че Русия е употребила ракета „ Искандер ”, с цел да удари кафене и хранителен магазин в село край Купянск.

В удареното заведение е имало над 300 души, които почитали паметта на умрял локален гражданин, гласи формалната информация. Спасителни екипи към момента разчистват останките от постройката и не е ясно какъв брой е общия брой на убитите и ранените. Харковска област разгласи тридневен печал в памет на жертвите. Купянск е в непосредствена непосредственост до бойните дейности, в тази част от фронта, в която съветската войска се пробва да настава, съобщи Нова тв.

Председателят на Харковската регионална военна администрация Олег Синегубов посочи, че офанзивата е осъществена към 13:15 ч. „ Шестима души, включителнодете, са ранени, получили са здравна помощ. На място не престават избавителните действия ”, добави Синегубов.

По думите на Зеленски всички, които оказват помощ на Русия, заобикаляйки глобите, са нарушители. „ Всички, които поддържат Русия, са поддръжници на злото. Този и сходни терористични актове са нужни на Русия, с цел да направигеноцидановата норма за целия свят ”, съобщи Зеленски и се закани Украйна да отговори „ безусловно заслужено и мощно ”.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР