При акция на варненската полиция е открит нелегален алкохол в

...
При акция на варненската полиция е открит нелегален алкохол в
Коментари Харесай

Борисов за изпотрошеното заведениe: Двама собственици си мерят ... кой е по-голям тарикат

При акция на варненската полиция е открит незаконен алкохол в огромни количества, предопределен за курортите край Варна. За реализацията разгласи министър председателят Бойко Борисов.

" Прокурори, служители на реда, всички са по обектите и работят интензивно ", заключи той.

Борисов разяснява и погрома в столичното заведение преди два дни, при който група мъже хулиганстваха измежду бял ден и чупиха столове: " Двама притежатели си мерят кой е по-голям хитрец ", разяснява министър председателят Бойко Борисов във връзка разправията сред двамата съдружници, като сподели, че е нервиран от обстоятелството, че не са алармирали Министерство на вътрешните работи, а са огласили случая в обществените мрежи.

" Всички са с повдигнати обвинявания, арестуват се по-бързите процедури и се вкарват в пандиза. Един по един ще ги изловят бързо и ги излавят ", добави министър председателят.

Борисов разяснява и пожара край автомагистрала Струма, което сътвори проблеми в придвижването. Премиерът посочи, че зам.-министърът на районното развиване Николай Нанков е бил през нощта на мястото. В момента там има геодезисти, вършат се огледи и оценка на обстановката, а откакто специалистите се произнесат, доста бързо ще се направи организация на придвижването, стана ясно от думите на министър председател и зам.-министър. В отговор на въпроса дали става дума за тенденциозен палеж, Борисов сподели " Има прокурори, да повдигат обвинявания ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР