При 40 градуса навън... Простотията няма край! Така възкликна жена

...
При 40 градуса навън... Простотията няма край! Така възкликна жена
Коментари Харесай

Стигна дъното! При 40 градуса пловдивчанка открадна купичка с вода за котета, преди това я ритна

" При 40 градуса на открито... Простотията няма край! " Така възкликна жена във Facebook, очевидно потресена от това, което вижда във видеото. То е снимано от улична камера и не излиза наяве къде тъкмо в Пловдив се разиграва срамният сюжет. Но другояче той е пределно явен. За да открадне две купички, оставени на улицата с вода за бездомните котки, червенокоса жена първо ги рита с крайник, водата се излива, след което просто прибира купичките в торбата си.

През цялото това време червенокосата държи... роза. Дали и тя не е открадната?, запитаха се незабавно консуматори на мрежата.

Честно казано, даже не знаем по какъв начин да разясняваме етюда. Наистина не можем да схване какъв брой болен мозък би трябвало да имаш, с цел да оставиш живи твари без вода при 40-градусовите жеги под тепетата. И то с цел да откраднеш.

Вече и купичките с вода, оставена за бездомни котета, се ритат с крайник и се крадат... Пловдив!
Е, стига де... отново ли... по какъв начин не мога да видя онлайн някоя такава... или по-добре да не я виждам...

Това се случва в 9:10 тази заран... по какъв начин пък никой не я е видял... и чак с крайници ги рита да ги излее... безумство просто. За какво са й 2 купички се чудя...

И това е жена и несъмнено майка. Гнус ме е. И предходния път крадецът на дребно беше жена. Няма ли по какъв начин да го дадеш записа в малкия екран. Близките й ще я познаят. Поне да стане за срам.

Това са част от мненията на възмутените консуматори под видеото:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР