При 100% паралелно преброяване на гласовете във Видин изборите печели

...
При 100% паралелно преброяване на гласовете във Видин изборите печели
Коментари Харесай

ГАЛЪП: Цветан Ценков печели с 57.8% балотажа във Видин

При 100% редом броене на гласовете във Видин изборите печели Цветан Ценков с 57.8% от гласовете. Кандидатът та ГЕРБ Огнян Ценков е събрал 39.7% от вота на гласоподавателите. 2.5% са дали своят вот с " не поддържам никого ".

Д-р Цветан Ценков се завръща в политиката като определен кмет на Видин, съгласно паралелното броене.

В ефира на Българска национална телевизия той съобщи, че от на следващия ден по най-бързия метод ще се провежда в политическите препоръки и ще изиска мощна поддръжка на Видин и Северозапада, тъй като, по думите му, той сега е леко пропуснат и загърбен.

" Надявам се да стартираме интензивно да работим ", сподели Ценков.

" В локалните избори има политика в името на видинчани, а не е чиста политика, както на парламентарните избори. Имам другари и в ГЕРБ, и в Българска социалистическа партия и ще направя всичко допустимо да убедя всички, че ще бъда извънредно диалогичен. Видин е за всички ни. Искам да го върна на картата на България подобен град, какъвто е бил преди 120 години, когато сме се освободили ", сподели още Ценков.

Вижте още във видеото
 Избирателната интензивност във Видин е с към 2% по-ниска от тази на първия тур Избирателната интензивност във Видин е с към 2% по-ниска от тази на първия тур
Очаква се изборният ден във Видин да завърши обикновено. С към 2% е по-ниска изборната интензивност, в сравнение с първия тур. За кметския пост във В...
Още по тематиката Местни избори 2019
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР