Президентските съпруги винаги попадат под светлината на прожекторите. През последните

...
Президентските съпруги винаги попадат под светлината на прожекторите. През последните
Коментари Харесай

Съвременна приказка за Пепеляшка! Тази красива актриса, днес е бляскава първа дама

Президентските съпруги постоянно попадат под светлината на прожекторите. През последните години те са обичана тематика на медиите с всевъзможен цвят – разясняват се от публичната им позиция, през държанието до избора им на тоалети, написа БГНЕС.

Една първа дама обаче съумява да се избави от свръх внимание към себе си, за разлика от американската си колежка Мелания Тръмп. Тя обаче е привикнала да бъде следвана с интерес – станала е известна надалеч преди брачна половинка си и е позната като кралицата на сапунените сериали .

Става дума за красивата Анхелика Ривера – чаровната половинка на президента на Мексико Енрике Пеня Нието . Тя е родена и отраснала в огромно семейство. Има един брат и шест сестри. Започва актьорската си кариера едвам 17-годишна.

 Анхелика Ривера постоянно впечатлява със жанр и сексапил.
През 2004 година се омъжва за продуцента Хосе Алберто Кастро, с който имат три дъщери . Бракът им просъществува едвам четири години. Когато се развеждат, актрисата е на 39 години, само че не се отхвърля да има вяра в любовта .  Анхелика Ривера постоянно впечатлява със жанр и сексапил. Отдава се на грижите за децата си, стартира да развива и благотворителна активност. През 2009 година се включва в реклама в поддръжка на държавното управление. С присъединяване си в нея мощно впечатлила тогавашния губернатор на щата Мексико Енрике Пеня Нието .  Анхелика Ривера постоянно впечатлява със жанр и сексапил. А по-късно историята се развива като сериал – той й се обажда по телефона, излизат на вечеря, няколко месеца се срещат като другари, а след това се влюбват. По това време Енрике е извънредно мечтан ерген – хубав, богат, с ослепително бъдеще, само че има и тъжно минало - вдовец с три деца .

 Анхелика Ривера постоянно впечатлява със жанр и сексапил.
През 2010 година подписват брак , а сватбеното им празненство е блестящо и охолно. Анхелика се фотография в сериали до 2012 година, когато брачният партньор и постави клетва като президент. Днес дружно отглеждат шестте си деца и наподобяват извънредно щастливи.

 Анхелика Ривера постоянно впечатлява със жанр и сексапил.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР