Президентската кампания на биотехнологичния предприемач Вивек Рамасвами лобира пред Републиканския

...
Президентската кампания на биотехнологичния предприемач Вивек Рамасвами лобира пред Републиканския
Коментари Харесай

Кампанията на Вивек Рамасвами иска от RNC да промени правилата за третия дебат

Президентската акция на биотехнологичния бизнесмен Вивек Рамасвами лобира пред Републиканския народен комитет (RNC) да промени разпоредбите на третия републикански примитивен спор, който ще се организира в Маями на 8 ноември. 

Рамасвами моли партията да разреши единствено на четиримата най-хубави претенденти в националното гласоподаване, с изключение на някогашния президент Доналд Тръмп, да бъдат позволени до сцената на дебата, съгласно писмо, изпратено в неделя вечерта до RNC от Бен Йохо, основен изпълнителен шеф на акцията на Рамасвами.

Йохо изиска прагът на донорите да бъде нараснал до 100 000 неповторими донори – от прага от 70 000 донора в настоящите критерии за спор на RNC. Той също по този начин изиска " повече време за претендентите да отговорят на своите съперници " и за един модератор на дебата, " който е в положение да наложи разпоредбите на дебата и да заобикаля претендентите да крещят неясно един на различен. "

Ню Йорк Таймс за първи път заяви за Писмото на Рамасвами.

Последният примитивен спор през септември включваше седем претенденти и съвсем непрекъснат диалог сред претендентите. Праговете за донори и гласоподаване, избрани от RNC за третия спор, са по-високи и могат да понижат броя на участниците.

През септември сенаторът от Южна Каролина Тим Скот изпрати писма до RNC, с цел да помоли броят на гласуванията в ранните щати да бъде по-голям фактор при класирането на подиума на дебатната сцена през ноември и прагът на гласуването в ранните щати да бъде най-малко 7%.

Кампаниите не могат да принудят RNC да поправя разпоредбите на дебата, само че им е разрешено да лобират за промени. CBS News се обърна към RNC за всяко изказване или реакция на писмата на Рамасвами или Скот.

Кандидатите, които се пробват да вземат участие в ноемврийския спор в Маями, би трябвало да имат минимум 4% в две национални изследвания или композиция от най-малко 4% в едно национално изследване и в две разнообразни ранни изследвания. Диапазонът от дати за анкети, които ще се вземат поради, е от 1 септември до 6 ноември.

Проучване на CBS News за евентуални гости на секта в Айова в средата на септември ще се зачете към условията за допустимост за шестима претенденти: Тръмп (51% ), губернаторът на Флорида Рон ДеСантис (21%), някогашният дипломат на Съединените щати в Организация на обединените нации Ники Хейли (8%), Скот (6%), някогашният вицепрезидент Майк Пенс (6%) и Рамасвами (5%).

В Ню Хемпшир анкетата на CBS News на евентуалните първоначални гласоподаватели също би помогнала на шестима претенденти: Тръмп (50%), ДеСантис (13%), Хейли (11%), Рамасвами (8%), някогашен Ню Джърси Губернаторът Крис Кристи (8%) и Скот (5%).

Тръмп, ДеСантис, Рамасвами и Хейли наподобява дават отговор на квалификациите за третия дебатен стадий, съгласно тракер от Politico. Кампанията на Скот сподели, че към този момент е достигнала прага за донорство, макар че към момента следва да се дефинира дали той е достигнал изборния предел.

Писмото на Йохо също получи разкопки на докладваната среща на върха на мега-дарителите на GOP и представителите на акцията на DeSantis и Haley, която се организира по-късно този месец.

„ Малка група милиардери към този момент е „ призовала “ избрани акции, подкрепяни от PAC, на частно леговище в Тексас, с цел да координират и консолидират евентуално поддръжката на донорите против президента Тръмп “, написа Йохо. Той добави: „ Гласоподавателите на нашата партия, а не мега-дарителите, би трябвало да бъдат тези, които вярно ревизират претендентите за президент и дефинират номинирания. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР