Президентите на Русия и Иран, Владимир Путин и Хасан Рохани,

...
Президентите на Русия и Иран, Владимир Путин и Хасан Рохани,
Коментари Харесай

Путин и Хасан Рохани обсъдиха ситуацията след ракетните удари по Сирия

Президентите на Русия и Иран, Владимир Путин и Хасан Рохани, разискаха по телефона обстановката след ракетните удари на Съединени американски щати и съдружници против Сирия, заяви през днешния ден пресслужбата на Кремъл, представена от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

" Лидерите размениха отзиви за обстановката в Сирия. Беше установено, че тази незаконна акция нанася сериозна щета на вероятностите за политическо решение в Сирия. В частност Владимир Путин акцентира, че в случай че сходни дейности, осъществявани в нарушаване на Устава на Организация на обединените нации, продължат, това неизбежно ще докара до безпорядък в интернационалните връзки ", се споделя в известието на съветското президентство.

В диалога по самодейност на иранската страна бяха разисквани " общото положение на нещата в близкоизточния район, включително ситуацията в Йемен ", а също така двете страни показаха интереса си към " по-нататъшното развиване на многоплановото руско-иранско съдействие и разширението на взаимноизгодните връзки в търговско-икономическата сфера ", прибавиха от Кремъл.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР