Президентът за пореден път доказа, че той е разединител, а

...
Президентът за пореден път доказа, че той е разединител, а
Коментари Харесай

Цветанов: Президентът Радев е разединител на нацията

Президентът за следващ път потвърди, че той е разединител, а не е обединител на нацията, каквато е функционалността му съгласно българската Конституция. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Зам.-председателят на ръководещата партия сподели това във връзка на обръщението към нацията на президента Румен Радев.

„ За всички е ясно, че той е президент на Българска социалистическа партия. За всички е ясно, че има координирани дейности сред Българска социалистическа партия, Корнелия Нинова и Румен Радев. Това обаче не оказва помощ за решение на проблемите на българските жители “, сподели още Цветанов.

Според него разделянето на управляващите е силата на демокрацията и сред тях би трябвало да има институционално почитание и опция за взаимна работа.

„ Трябва да отговорим дали през днешния ден президентът извършва функционалностите си като обединител на нацията и като човек, който би трябвало да се преценява с парламентаризма. Дали му харесва Народното събрание или не, дали му харесват депутатите или не, дали на нас ни харесва или не - разделянето на управляващите е силата на демокрацията и би трябвало да имаме почитание “, уточни Цветанов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР