Президентът Всероссийската федерация по волейбол Станислав Шевченко обяви какво се

...
Президентът Всероссийската федерация по волейбол Станислав Шевченко обяви какво се
Коментари Харесай

Президентът на волейбола в Русия: Има вариант първенството да се доиграе преди Олимпийските игри

Президентът Всероссийската федерация по волейбол Станислав Шевченко разгласи какво се чака да се случи с мъжкото и женското състезание на Русия, които бяха спрени поради пандемията с ковид.

Российскую суперлигу приостановили в пятницу. Она оказалась самой стойкой в Европе перед угрозой ковид

Наиболее вероятный вид развития событий - завершить сезон и определить чемпиона по итогам регулярки. Но не все команды будут заhttps://t.co/4h9TOqdbld pic.twitter.com/D3Y3glCVr2
— Спорт БО (@Sport_BO) March 21, 2020
“Първият вид е всичко да остане по този начин, както е в деня на прекъсването. Втората опция е шампионата да се доиграе преди началото на Олимпийските игри в Токио. Кога ще свърши всичко - никой не знае все още. За спортистите е доста тежко да се в незнание. Нужное да се пазят и да поддържат формата си. Аз съм за втория вид. Лига ан нациите няма да се играе преди Токио 2020 и това е отлична опция да се довършат шампионатите, а и да дадем опция за игра на волейболистите”, съобщи Станислав Шевченко.

“Аз не съм срещу да бъдат приети резултатите от постоянния сезон, само че се колебая, че измежду клубовете ще има единение по тази тема”, добави президентът на ВФВ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР