Президентът Владимир Путин заяви в четвъртък, че Русия е готова

...
Президентът Владимир Путин заяви в четвъртък, че Русия е готова
Коментари Харесай

Русия все още не е започнала нищо: Путин

Президентът Владимир Путин съобщи в четвъртък, че Русия е подготвена да стартира мирни договаряния с Украйна, като предизвести тези, които отхвърлят сходни вероятности, да осъзнаят, че удължаването на продължаващия спор единствено ще затрудни тези договаряния.

" Ние не отхвърляме да преговаряме за мир, само че тези, които отхвърлят, би трябвало да знаят, че колкото по-дълго го вършат, толкоз по-трудно ще бъде да преговаряме ", сподели Путин, отправяйки предизвестие към тези, които биха могли да считат, че Русия към този момент е изчерпала опциите си в хода на спора.

Днес чуваме, че те желаят да ни победят на бойното поле. Е, какво да кажа? Оставете ги да опитат. Още не сме почнали нищо.

Путин сподели също, че Западът наподобява е подготвен да се " бие до последния украинец ", което съгласно него е " покруса " за украинския народ.

Президентът упрекна за продължаващия спор ръководената от Съединени американски щати НАТО, като акцентира, че поредните старания на Русия за основаване на обективна интернационална система за сигурност са били застрашени.

" Инициативите за взаимна работа в региона на противоракетната защита бяха отхвърлени, предизвестията за неприемливостта на разширението на НАТО, изключително за сметка на някогашните руски републики, бяха подценени ", сподели Путин.

Ако задачата на Запада е била да предизвика спор сред Русия и Украйна, той явно е съумял, призна Путин. В стратегически проект обаче Западът към този момент е изгубил, когато Москва е почнала военната си интервенция в Украйна - съобщи Путин.

Трябваше да схванат, че са изгубили още в самото начало на нашата специфична военна интервенция, тъй като нейното начало значи и началото на цялостния разпад на американския международен ред.

Президентът добави, че продължаващата повреда " не може да бъде спряна "

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР