Президентът Владимир Путин се радва на победа рано в понеделник,

...
Президентът Владимир Путин се радва на победа рано в понеделник,
Коментари Харесай

Путин приветства изборната победа, която беше предопределена, след жестоко потискане на гласовете на опозицията

Президентът Владимир Путин се радва на победа рано в понеделник, която в никакъв случай не е била под подозрение, защото частичните резултати от изборите подчертаха цялостния надзор на съветския водач върху политическата система на страната.

След като се изправи единствено против алегорични противници и грубо потискаше гласовете на опозицията, Путин беше надъхан да удължи съвсем четвъртвековното си ръководство с още шест години. Дори и с малко независимост за митинг, руснаците се тълпяха пред изборните секции по обяд в неделя, последния ден от изборите, явно вслушвайки се в апела на опозицията да изразят недоволството си от президента.

Путин приветства преобладаващите ранни резултати като индикация за „ доверие “ и „ вяра “ в него – до момента в който критиците ги видяха като още едно отражение на предопределения темперамент на изборите.

„ Разбира се, имаме доста задания пред нас. Но желая да изясня за всички: когато сме били консолидирани, никой в никакъв случай не е съумял да ни уплаши, да потисне волята и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР