Президентът Владимир Путин се наслаждаваше на изборна победа, която никога

...
Президентът Владимир Путин се наслаждаваше на изборна победа, която никога
Коментари Харесай

Владимир Путин си осигури пети мандат с рекордно гласуване на фона на най-суровите репресии от съветската ера

Президентът Владимир Путин се наслаждаваше на изборна победа, която в никакъв случай не е била под подозрение, защото публични лица споделиха в понеделник, че е спечелил петия си мандат с рекорден брой гласове, наблягайки цялостния надзор на съветския водач върху политическата система на страната.

След като се изправи единствено против алегорични противници и жестоко потисна гласовете на опозицията, Путин беше надъхан да удължи съвсем четвъртвековното си ръководство с още шест години. Дори и с малко независимост за митинг, руснаците се тълпяха пред изборните секции по обяд в неделя, последния ден от изборите, явно вслушвайки се в апела на опозицията да изразят недоволството си от президента.

Путин управлява Русия като президент или министър-председател от декември 1999 година, мандат, белязан от интернационална военна експанзия и възходяща непоносимост към инакомислещите.

Рано в понеделник Путин приветства големите предварителни резултати като индикация за " доверие " и " вяра " в него - до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР