Президентът Владимир Путин разпореди силите за ядрено възпиране да бъдат

...
Президентът Владимир Путин разпореди силите за ядрено възпиране да бъдат
Коментари Харесай

Путин привежда силите за ядрено възпиране в специална готовност

Президентът Владимир Путин разпореди силите за нуклеарно въздържане да бъдат приведени в специфична подготвеност.

По време на среща с министъра на защитата Сергей Шойгу и началника на Генералния щаб Валерий Герасимов Владимир Путин е разпоредил силите за нуклеарно въздържане да бъдат приведени в положение на специфична подготвеност, съобщават Ройтерс и РИА Новости, представени от Нова тв.

Държавният глава е подчертал, че Западът освен подхваща вражески стъпки във връзка с стопанската система, само че и висши чиновници на НАТО си разрешават нападателни изявления против Русия, се акцентира в известието.

По-рано през днешния ден президентът Владимир Путин благодари на съветските специфични елементи в телевизионно послание, оповестено на уеб страницата на Кремъл, съобщи Ройтерс.

В приветствие по случай професионалния празник на специфичните сили президентът съобщи, че те " извършват героично своя боен дълг " в Украйна.

" Героичните обичаи на спецназа са залегнали във вековната история на нашата войска. Те бяха основани по време на Великата отечествена война, продължени и укрепени в Афганистан и в доста горещи точки, по време на ликвидирането на терористичните групировки в Северен Кавказ и Сирия ", сподели Путин, представен от ТАСС.

Руски елементи нападнаха петролни и газови уреди в Украйна, предизвиквайки големи детонации, оповестиха по-рано през днешния ден украински представители.

Патриархът на Москва и цяла Русия Кирил поддържа изрично политиката на съветския президент Владимир Путин във връзка с Украйна, съобщи Интерфакс.

Патриархът прикани съветските жители да се молят за мир на „ съветската земя “, която съгласно него включва освен Русия, само че Украйна и Беларус.

„ Нека Бог да пази съветската земя! Когато споделям „ съветската “, използвам античния израз от „ Повест за миналите години “ – „ от кое място идва съветската земя “, в която влизат Русия, Украйна и Беларус, и другите племена и нации “, акцентира патриархът, обръщайки се към вярващите след литургията в храма „ Христос Спасител “.

Да не дава Господ, днешната обстановка в Украйна, да бъде употребена от злите сили, които постоянно са се борили с единството на Рус и Руската черква, и те да завоюват, предизвести патриарх Кирил.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР