Президентът Владимир Путин представи войната в Украйна като битка за

...
Президентът Владимир Путин представи войната в Украйна като битка за
Коментари Харесай

Владимир Путин гледа на войната като на битка за оцеляването на Русия

Президентът Владимир Путин показа войната в Украйна като борба за оцеляването на Русия . Той обвърза дейностите си с борбата със Запада. А борбата била за оцеляването както на страната, по този начин и на съветския народ. Нещо повече. Той сподели, че е бил заставен да вземе поради нуклеарния потенциал на НАТО , съобщи „ Reuters “. 

Година след нареждането за нахлуването в Украйна Путин от ден на ден показва войната като решителен миг в съветската история – и споделя, че има вяра, че самото бъдеще на Русия и нейния народ е в заплаха .

„ Те имат една цел: да разхлабен някогашния Съветски съюз и главната му част – Руската федерация “ , сподели Путин пред държавната телевизия „ Россия 1 “ в изявление, записано в сряда, само че излъчено в неделя.

НАТО и Западът отхвърлят изрично отхвърлят тези изказвания и акцентират, че задачата им е да оказват помощ на Украйна да се отбрани от непровокирана офанзива.

Путин разгласи още, че Западът желае да раздели Русия и по-късно да управлява най-големия международен производител на първични материали –  стъпка, която можела да докара до унищожаването на доста от народите на Русия , в това число етническото съветско болшинство.

„ Дори не знам дали такава етническа група като съветския народ ще може да оцелее във формата, в която съществува през днешния ден “ , сподели Путин.

Той уточни, че проектите на Запада са били сложени на хартия, само че не посочи къде .

Съединените щати отхвърлиха, че желаят да унищожат Русия, до момента в който президентът Джо Байдън предизвести, че спор сред Русия и НАТО може да провокира Трета международна война , макар че той акцентира, че Путин не би трябвало да остава на власт .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР