Президентът Владимир Путин обяви, че Русия е изпробвала нови ядрени

...
Президентът Владимир Путин обяви, че Русия е изпробвала нови ядрени
Коментари Харесай

Русия е изпробвала нови ядрени оръжия

Президентът Владимир Путин разгласи, че Русия е тествала нови нуклеарни оръжия, измежду които задвижвани с атомна сила крилати ракети и подводен дрон, които не може да бъдат прехванати от съперника, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС.
В годишното си послание към Народното събрание Путин сподели, че тестваните предходната есен ракети са с безграничен обхват и висока скорост, като са в положение да обхванат през всяка противоракетна защита. По думите високоскоростният подводен дрон може да придвижва нуклеарен военен заряд и да поразява самолетоносачи и крайбрежни обекти.
Руският президент сподели още, че в страната му е тествала нова тежка междуконтинентална балистична ракета "Сармат " с обхват и брой на бойните глави, надхвърлящи тези на предходното потомство ракети.
Русия има хиперзвуково оръжие, разгласи Путин, представен от ТАСС. Руският президент означи, че всички страни с високо ниво на развиване "активно създават хиперзвуково оръжие ". "Русия към този момент има такова ", акцентира той.
БГНЕСВсе отново Путин акцентира, че Русия не има намерение да атакува никоя страна. Владимир Путин означи, че укрепването на съветския защитителен капацитет се прави при съблюдаване на "действащите съглашения за надзор на оръжията. "Нарастващата военна мощност на Русия не заплашва никого, не сме имали и нямаме проекти за потребление на този капацитет за нападателни, камо ли за нападателни цели ", акцентира той.
В същото време съветският президент даде да се разбере, че страната му ще схване нуклеарна офанзива против нейни съдружници като нуклеарна офанзива против самата нея, съобщи Ройтерс.
"(Нашият) отговор ще е неотложен ", предизвести той.
Путин изрази паника от намаляването на прага за приложимост на нуклеарно оръжие в новата военна теория на Съединени американски щати. Успокояват ни с думи, а в документа е ясно написано, че Съединените щати могат да употребяват нуклеарни оръжие в ответен удар на стандартна офанзива и даже на киберзаплаха, обърна внимание той, представен от ТАСС.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР