Президентът Владимир Путин обеща по-висок стандарт на живот на руснаците

...
Президентът Владимир Путин обеща по-висок стандарт на живот на руснаците
Коментари Харесай

Путин обвини енергийните пазари за обедняването на руснаците

Президентът Владимир Путин даде обещание по-висок стандарт на живот на руснаците по отношение на обедняването на огромна част от популацията. Това стана на годишната му " Пряка линия ", по време на която той в продължение на часове отговаряше на въпроси от жители. Те бяха главно свързани с вътрешни проблеми като ниските заплати, дефицита на медицински служащи в районите, събирането на отпадъците, екологията и ипотеките за многодетните фамилии. 17-ата " Пряка линия " се организира в миг, в който известността на Путин е сензитивно намаляла поради недоволството на популацията от непопулярни ограничения като повдигането на пенсионната възраст и увеличението на Данък добавена стойност.

Владимир Путин даде обещание " увеличение на равнището на живот и на равнището на приходите " на популацията, което понижава непрекъснато от няколко години. Путин увери, че желае да реши наложителните проблеми като положението на системата на опазването на здравето или казуса с отпадъците. Темпът на напредък на действителната работна заплата към май 2019 година е достигнал 2.8 на 100, посочи той. Според него от началото на годината покачването на заплатите е достигнало до 44 милиона души. Президентът даде обещание и увеличение на разноските за обществени стратегии като част от напъните на държавното управление за рационализация . Гражданин от Самара се оплака какъв брой мъчно е да се гледа семейство със единствено 10 000 рубли на месец (158 долара) и попита Путин: " Кога ще се усъвършенства животът? "   В отговор президентът приписа виновността за спада на нестабилните енергийни пазари. Владимир Путин посочи, че стратегия, наречена " Национални планове " и предвиждаща огромни вложения на държавни средства, ще усили виталния стандарт на руснаците. " Резултатите от това би трябвало да бъдат усетени тази година и идната година ", даде обещание той.

РАЗВИТИЕ

Кардинални промени в отношението на Запада към Русия няма да има, даже в случай че Москва направи отстъпки и се съгласи да извърши всички претенции на съперниците, сподели съветският президент Владимир Путин. Путин призна, че глобите на Съединени американски щати и Европейски Съюз от 2014 година са коствали на Русия към 50 милиарда $, само че акцентира, че за страните от Европейски Съюз вредите от рестрикциите са още по-големи - 240 милиарда $. В директен ефир президентът съобщи, че глобите даже са насърчили Русия да стартира лично произвеждане на корабни мотори и други основни промишлени артикули и да развива селскостопанския си бранш. Той сподели, че предходната година износът на селскостопанска продукция е достигнал 25 милиарда $ и ще продължи да се усилва. Руският президент дефинира западните наказания като опит за въздържане на възходящата мощност на Русия и означи, че американските наказания против Китай и компанията " Хуавей " имат същата цел. Руският президент Владимир Путин съобщи в хода на директната линия, че връщане на Русия към Съветския съюз е „ доста малко евентуално “ и би се случило посредством „ доста огромни спорове “. Въпросът за сливане на Русия и Беларус в една страна също не стои на дневен ред, означи Путин.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР