Президентът Владимир Путин не не бави изобщо и предложи ръководителят

...
Президентът Владимир Путин не не бави изобщо и предложи ръководителят
Коментари Харесай

Новият министър-председател на Русия ще бъде Михаил Мишустин, който е роден на 3 март

Президентът Владимир Путин не не бави въобще и предложи ръководителят на Федералната данъчна работа Михаил Мишустин да поеме поста на министър-председател на Русия след оставката на кабинета на Медведев.

„ Президентът Владимир Путин организира работна среща с Михаил Мишустин и му предложи да заеме поста министър-председател. След приемане на единодушието му, той внесе кандидатурата на Мишустин за поста министър-председател за разглеждане от Държавната дума “, се споделя в известието на пресслужбата на Кремъл.

След срещата си с президента, Мишустин е отишъл в Народното събрание.  Междувременно стана ясно, че ръководителя на Народното събрание е свикал изключително съвещание на Съвета на Държавната дума, което се организира сега. В него взе участие ръководителите на всички фракции на Думата.

КОЙ Е МИШУСТИН

Той е роден на 3 март 1966 година в Москва. През 2989 година приключва Московския държавен технологически университет СТАНКИН, а през 1992 година изкарва аспирантура. Мишустин е лекар на икономическите науки. През август 1998 година е назначен за зам.-директор на Държавната данъчна работа на Русия. В интервала 1999-2004 година е зам.-министър по налозите и таксите.   През март 2008 година е определен за президент на UFG – една от най-големите компании в Русия, които работят в областта на ръководство на активи и директни вложения.   От 6 април 2010 година поема управлението на Федералната данъчна работа. Автор е на доста монографии. Награждаван е с ордени.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР