Президентът Владимир Путин назначи тази вечер новото руско правителство, в

...
Президентът Владимир Путин назначи тази вечер новото руско правителство, в
Коментари Харесай

Президентът Владимир Путин назначи новото руско правителство

Президентът Владимир Путин назначи довечера новото съветско държавно управление, в което досегашният външен министър Сергей Лавров и министърът на защитата Сергей Шойгу резервират постовете си, съобщи Франс прес.

Премиерът на Руската федерация ще има не 10, както до момента, а девет заместници според подписания през днешния ден от президента Владимир Путин декрет за структурата на новото държавно управление, показва ТАСС. Сред вицепремиерите ще има един с сан първи вицепремиер. На този пост, заеман от май 2018 година от Антон Силуанов, е назначен досегашният стопански консултант на Кремъл Андрей Белоусов. Силуанов към този момент няма да е вицепремиер, само че остава министър на финансите.

Общо 12 министри от досегашното държавно управление на Дмитрий Медведев резервират постовете си и в новия кабинет, в това число тези на вътрешните работи и на енергетиката. Новите министри са осем, осведоми Българска телеграфна агенция.

Искрено ви искам триумф, това е в полза на цялата страна, съобщи Путин на среща с членовете на новия кабинет в наличието на новия министър председател Михаил Мишустин. Изявлението беше предадено по малкия екран.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР