Президентът трябва да даде мандата на “, които в предизборната

...
Президентът трябва да даде мандата на “, които в предизборната
Коментари Харесай

Биков: Президентът да даде третия мандат на „Демократична България“

Президентът би трябвало да даде мандата на „ “, които в предизборната си акция заявяваха неведнъж, че желаят да създадат държавно управление с третия мандат и да получат поддръжка от останалите политически сили. Президентът би трябвало да им даде тази опция, тъй като е явно, че Българска социалистическа партия и останалите партии няма да са в положение да създадат това. Това съобщи депутатът от ГЕРБ, съобщи парламентарният кореспондент на БГНЕС.
„ Нека да се направи този финален опит. Ако те не могат да създадат това или се откажат по някаква причина, тъй като са измененията мнението си, час по-скоро да връщат мандата, тъй като всеки изгубен ден коства доста компликации и пари на българските жители “, сподели още Биков.
 Ето по какъв начин Тома Биков се пази пред съда след обвиняване, че клюки поради къщата в Барселона Ето по какъв начин Тома Биков се пази пред съда след обвиняване, че клюки поради " къщата в Барселона "
Гражданско придвижване " Боец " (България обединена с една цел) заяви на формалния си уебсайт, че е стартирало делото за неистина и клюка против...
Според него, откакто обединяването сами са поискали да получат третия мандат, президентът би трябвало да им го връчи, в противоположен случай ще наподобява, че Радев „ прави пречки “ и не желае да има държавно управление.
Биков уточни, че ГЕРБ ще продължи да гласоподава с „ въздържал се “ за програмата за работа на Народното събрание, което стана и една от аргументите за неуспеха на днешното съвещание на законодателния орган, откакто от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи направиха същото.
Тома Биков разяснява и измененията в Изборния кодекс, даващи опция на президента да назначава със собствен декрет и проведена от него процедура всички членове на Централната изборна комисия, определяйки ги като „ опасност за демокрацията “. „ Ако някой си мисли, че губи избори, тъй като му е отговорен Изборният кодекс, ще му кажа непосредствено – избори се губят, тъй като хората ти нямат доверие “, сподели още депутатът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР