Президентът Тръмп заяви, че министърът на труда Александър Акоста подава

...
Президентът Тръмп заяви, че министърът на труда Александър Акоста подава
Коментари Харесай

Министърът на труда на САЩ подава оставка заради „най-опасният сексуален хищник в историята на САЩ“

Президентът Тръмп съобщи, че министърът на труда Александър Акоста подава оставка след рецензии във връзка негови дейности в тази ситуация с финансиста Джефри Епстейн, упрекнат в трафик за полова употреба и скрит план. Епстейн се смята за „ най-опасният полов див звяр в историята на Съединени американски щати “ /виж по-долу/.
Тръмп разгласи новината дружно с Акоста в Белия дом преди отпътуването си на аудиенция в Средния Запад. Акоста от своя страна съобщи, че с подаването на оставка е взел вярното решение, написа сайтат bgvoice.

Богатият финансист Джефри Епстейн, който е вписан в регистъра с причинители на полови похищения, беше задържан в събота вечерта в Ню Йорк по обвинявания от федералната прокуратура в трафик на хора за полова употреба и скрит план.

Министърът на труда и някогашен прокурор на Флорида Акоста провокира необятно отрицание поради посредничеството си за подписване на съглашение с Епстейн през 2008 година Финансистът избегна федерални обвинявания и лежа 13 месеца в пандиза. Последният процес на нещата към Епстейн сложи под въпрос ролята на Акоста в подписаната договорка през 2008 година

Джефри Епстейн – половият принудител с авторитетни другари

Богатият финансист Джефри Епстайн, който е вписан в регистъра с причинители на полови похищения, беше задържан в събота вечерта в Ню Йорк. Той бе упрекнат от федералната прокуратура в трафик на хора за полова употреба и скрит план.

Епстайн е богат управител на хедж фондове, който в миналото беше другар с някогашния президент на Съединени американски щати Бил Клинтън, английския принц Андрю и настоящия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Преди дни финансистът беше изпратен във федерален арест. Някои от обвиняванията против него датират отпреди 10 години.

Вирджиния Робъртс преди и в този момент

Арестът беше осъществен след нов обзор на в миналото защитаваното в загадка съглашение, което финансистът подписа с прокуратурата. През 2008 година, доста преди придвижването #MeeToo да стартира да вади на ярко закононарушенията на мъже като него, той се призна за отговорен пред съда във Флорида по обвинявания, че е подтиквал и доставял за проституция лица на възраст под 18 години. Споразумението постави завършек на следствие, което можеше да докара до пожизнен затвор за Епстайн.

Вместо това той беше наказан на 13 месеца затвор и трябваше да заплати компенсации на десетки от тогавашните си жертви. Освен това беше включен в регистъра на причинителите на полови похищения.

През 2014 година примката към него още веднъж стартира да се стяга. Тогава млада жена на име Вирджиния Робъртс, женена и майка на 3 деца, подаде иск във Федералния съд на Флорида и под клетва даде показания, че като малолетна е била вербувана да удовлетворява половите стремежи на милиардера и приятелите му.

Някои от жертвите на половите схеми на милиардера

Според Робъртс измежду тези другари е бил и херцогът на Йорк (принц Андрю), петият по реда за заместничество на английския престол, както и фамозният юрист Алан Дершовиц. Бъкингамският замък на няколко пъти отхвърли изрично изказванията на ищцата. Дершовиц непосредствено заведе дело за клюка.

Вирджиния Робъртс изясни, че от 1999 година, когато е още на 15 години, е прекарвала огромна част от времето си на персоналния аероплан на Епстийн, именуван “Лолита експрес”. По думите й тя взела участие в оргия с принц Андрю на частния остров Литъл Сейнт Джеймс. И не е била единствената малолетна.

През 2014 година сп. “Нюзуик” разяснява, че държанието на принца след експлоадирането на абсурда е леко необичайно. Така да вземем за пример на въпрос дали би отрекъл думите на Робъртс под клетва, той не обелва дума. За изданието е забавно по какъв начин изобщо се е стигнало до такава степен, че Андрю да е непосредствен другар с Епстийн, само че, въпреки това, в имението на милиардера са били хора като Бил Клинтън и Стивън Хокинг

Дълго време Епстийн живее в разкош, само че в никакъв случай не носи костюм и не се демонстрира под светлината на прожекторите. Тогава в живота му се появява Гизлейн Максуел – дамата, която трансформира стила на финансиста. Твърди се, че дъщерята на самоубилия се медиен магнат Робърт Максуел е катализаторът за превръщането на Литъл Сейнт Джеймс в Острова на прегрешението.

Има съмнения, че Максуел е изпълнявала ролята на сводник и даже се включвала в оргиите с малолетни. Тя е индивидът, който проправя пътя на Епстийн към хайлайфа – измежду околните й, които води на острова, са лорд Менделсън, Доналд Тръмп, Кевин Спейси. С годините и благодарение на Максуел кръгът на Епстийн се уголемява.

Но какво толкоз е предложил странният Джефри на своите богати и властни посетители? Едва ли е било игра на скрабъл…

Кой е той и по какъв начин има толкоз авторитетни другари?

62-годишният осъждан за полови закононарушения милиардер е без висше обучение и без ясно пояснение от кое място е натрупал благосъстоянието си. При все това той е в един кръг с принцове и държавни ръководители, живее в големи имения, а мрежата му от контакти е дълбоко в политическите, научните, университетските и бизнес средите.

За мъжете с власт предлагането на Епстийн наподобява е прекомерно изкусително – частен аероплан и частен остров на Карибите, където си в “5-звезден хотел, млади девойки те масажират и не плащаш за нищо”. И стартират да изскачат от ден на ден изненадващи имена на посетители на тези празненства за затворен кръг другари.

Световнопризнатият физик Стивън Хокинг, участвал на конференция, проведена от Епстийн, е сниман по време на барбекю на Острова на прегрешението, както към този момент е наричано имението на богаташа.

На фотографията с изключение на Хокинг са Дейвид Грос, американски академик и Нобелов лауреат, както и професорът от Харвард Лиса Рандъл. Други двама носители на Нобелови награди Джерард т’Хоофт и Франк Вилчек също са се забавлявали в имението. Списъкът с изтъкнати преподаватели и учени продължава с още имена.

Епстийн държи да е покрай научния хайлайф, защото самият той е бил преподавател по математика и физика. Роден и израснал на Кони Айлънд, той е посещавал редица лекции в региона на математика и физиката, само че по този начин и не се дипломира.

В средата на 70-те, до момента в който преподавал в частно учебно заведение в Ню Йорк, един от родителите на негов възпитаник му предложил работа на Уолстрийт. Бързо Епстийн се издига до финансов консултант на най-най-богатите. Сред клиентите му е притежателят на Victoria’s Secret Лес Уекснър. Приятелите му упорстват, че е извънредно интелигентен, а освободеното му мислене кара другите да го смятат за “арогантен” и “странен”.

Не след дълго учителят, трансформирал се във финансов гуру, стартира да живее в охолния свят на отбраното общество. Разполага с вила на Палм бийч, ранчо в Ню Мексико, апартамент в Париж, остров в Карибско море и най-голямото частно жилище в Ню Йорк. Паважът пред дома му в Голямата ябълка е единственият, който не замръзва в целия град – тъй като е с отопление.

“Най-опасният полов див звяр в историята на Съединени американски щати “

Джефри Епщайн „ може да е най-опасният полов див звяр в историята на Съединени американски щати “, написа преди години юристът на младата жена, решила да проговори, Виржиния Робъртс.

През май 2014 година прокурори предадоха 541 страници преписка сред тях и юристите на Епщайн отпреди съглашението от 2008 година, когато американецът се размина със правосъдното гонене. Разкриването на част от кореспонденцията е част от почетения на ищците иск за достъп до близо 15 000 страници документи по делото.

Вестник Times тогава писа, че измежду писмата е имало едно от юриста на Виржиния Робъртс, която твърди, че била принудена от Епщайн да прави секс с принц Андрю, в което американския милиардер е разказан, като „ най-опасния полов див звяр в историята на Съединени американски щати “.

Писмото е от юли 2008 година и гласи още: „ Доказателствата демонстрират, че в продължение на най-малко четири години той е злоупотребявал с по три-четири девойки дневно. “

„ Той е нимфоман, който отдава цялото си свободно време на половата корист с деца и употребява невероятното си благосъстояние и власт, с цел да примамва небогати, непривилегировани девойки, а след това употребява положението си, с цел да се защищити от ударите на закона “, продължава писмото.

По-същото време излезе информация, че Епщайн може да е упражнявал напън върху очевидци по делото, с цел да укрие истината. Тогава The Telegraph написа, че юристите на Виржиния Робъртс са декларирали, че доказателствата против милиардера били покрити, откакто той задействал „ политическите си и обществени “ връзки.

Бъкингамският замък на два пъти отхвърли изказванията принц Андрю да е спал с Виржиния Робертс три пъти за интервала 1999-2002 година (в Лондон, Ню Йорк и на частен карибски остров). А Сара Фъргюсън – някогашната брачна половинка на принц Андрю – го назова „ най-хубавият мъж на света “.

И „ Анонимните “ с акция против него

На фона на педофилските кавги с Джефри Епщайн в Съединени американски щати и Англия преди няколко години хакерската група „ Анонимните “ предложения хората да се причислят към продължаващата й задача против педофилите #OpDeathEaters. Планът на хакерите бе да се съберат уличаващи доказателства против интернационалните мрежи за трафик на малолетни и това да помогне за изправянето на причинителите пред правораздаването.

„ Целта на #OpDeathEaters е интернационално, без значение и служещо на жертвите следствие “, споделиха от „ Анонимните “ в изказване. “Защитени кръгове за трафик на деца са ченгета, съдии, юристи, духовници и държавни чиновници, които се покриват един различен “, оповестиха те.

Групата изиска основаване на база данни, която ще очертае откритите връзки сред другите случаи. Хакерите приканиха доброволците да оказват помощ с настоящата работа, която е разграничена на три стадия. Първият се отнася за събиране на „ цялата фактическа информация “, втората е да се „ популяризира допустимо най-вече тази информация “, а третата стъпка е да се „ сътвори без значение интернационално следствие във всички сфери, които до момента са изследвани вярно “.

Източник: bg-voice.com
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР