Президентът Тръмп за втори път в рамките на два дни

...
Президентът Тръмп за втори път в рамките на два дни
Коментари Харесай

Тръмп нарече британския посланик във Вашингтон много глупав

Президентът Тръмп за повторно в границите на два дни нападна английски дипломат, който го подлага на критика, като назовава висшия посланик от кариерата „ доста малоумен ” и „ надут простак ”, написа американското издание The Wall Street Journal, съобщи " Фокус ".
" Абсурдният дипломат, който Обединеното кралство е наложило в Съединените щати, не е някой, от който да сме доста впечатлени, доста малоумен човек ", написа президентът в обществената мрежа „ Тwitter “ във вторник. " Той би трябвало да беседва със страната си и с министър-председателя Мей за провалените им договаряния по Brexit, а не да се разстройва от рецензиите ми за това какъв брой зле е воден Brexit. "
Той добави: " Не познавам посланика, само че ми споделиха, че е надут простак. "
Тръмп също по този начин още веднъж подлага на критика напускащия английски министър председател Тереза Мей, като сподели, че е водела плануваното обособяване на Англия от Европейския съюз по " малоумен метод " и добави: " Бедствие! " Тереза Мей разгласи,че ще напусне премиерския пост, откакто нейната консервативна партия избере правоприемник на поста й водач на партията, откакто не съумя неведнъж да завоюва парламентарната поддръжка за съглашението за отдръпване от Европейски Съюз, което тя контракти с Блока.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР