Президентът Тръмп обяви, че администрацията му ще разследва потенциални връзки

...
Президентът Тръмп обяви, че администрацията му ще разследва потенциални връзки
Коментари Харесай

Тръмп: Ще разследваме Google за предателство в интерес на Китай

Президентът Тръмп разгласи, че администрацията му ще проверява евентуални връзки сред Гугъл и Китай. Това се случи откакто милиардерът Peter Thiel попита дали управата на Гугъл счита, че е инфилтрирана от китайски шпиони. Thiel се чуди и за какво Гугъл взима предателското решение да работи с армията на Китай, само че не и с тази на Съединени американски щати.  Той прави това по време на своя тирада във Вашингтон, този уикенд.

В своя обява в Twitter, Тръмп разказва Thiel като „ популярен и брилянтен човек, който познава тази тематика по-добре от всеки различен “ и споделя, че президентската администрация ще прегледа обстановката.
Thiel е един от главните поддръжници на президента в Силициевата котловина
Според Bloomberg, Thiel е приказвал и за системите с изкуствен интелект, които сестринската компания на Гугъл, DeepMind, създава. Той ги дефинира като евентуални военни оръжия. Thiel е един от първите вложители в DeepMind, преди Alphabet да я закупи.

Инвеститорът похвали външната политика на Тръмп, и по-специално работата му във връзка с Китай. Според него това е огромно достижение на президента и администрацията му. Определя 25-процентното мито за артикули от Китай като дъно, а не като таван. Призовава за следствие на системите за студентско кредитиране и премахването на данъчните облекчения за елитни университети.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР