Президентът социалист Николас Мадуро и опозиционният лидер Хуан Гуайдо постигнаха

...
Президентът социалист Николас Мадуро и опозиционният лидер Хуан Гуайдо постигнаха
Коментари Харесай

Коронавирусът помири двама смъртни врагове

 Президентът социалист Николас Мадуро и опозиционният водач Хуан Гуайдо реализираха съглашение за взаимна битка против новия ковид във Венецуела, съобщи Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Според документ, който бе прочетен по държавната телевизия от министъра на връзките и информацията Хорхе Родригес, Мадуро и Гуайдо ще търсят дружно средства за финансиране на отговора на епидемията в обхванатата от тежка рецесия страна. Те ще бъдат подпомагани от Панамериканската здравна организация, която удостовери новината, само че не даде детайлности. От лагера на Гуайдо също потвърдиха съглашението.

Венецуелският министър на връзките и информацията заяви още за рекорден дневен растеж на броя на инфектираните с ковид в страната.

През последното денонощие във Венецуела са били доказани 156 нови случая. С това общият брой на инфектираните в страната към този момент е 1819. Повечето от новите случаи са импортирани от прилежащи страни, означи Родригес. 18 инфектирани с ковид във Венецуела са умряли, а 334 са оздравели.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР